7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

6/10

użytkownik usunięty

tyle sie nasłuchałem ze myslalem ze bedzie dużo mcniejszy...drugi raz nie wrócę bo wlasciwie nie ma po co.Nic mnie tam nie zachwyciło ani nie poruszyło...ani historiia ani warsztat.Co nie zmienia faktu że jak na polskie współczesne kino to jest ''coś'' i napewno film warto zobaczyc.

Wątek z Chyrą i Prais wpieprzony po grzyb dla przedłużenia filmu bądz ''zaliczenia'' ich w napisach co jest moim zdaniem karygodne bo niewiele wnosi do filmu(jeszcze gdyby faktycznie była jakas wieź miedzy nimi i prawdziwe dyskusje to moze...ale tak o_O.Jakis niedociąg).

Co jeszcze.W przeciwienstwie do placu zbawiciela ten film mimo że porusza jakis tam skrajny temat to nie wpycha naszczescie nic na chama ''TY SIE LITUJ BO ONA JEST BIDNA!!!'' tylko pozostawia przestrzeń do wlasnej oceny.Za to tez plus.

ps2.ten ''trik'' ze zlamaniem osi akcji na początku bedący mrygnieciem do widza najprawdopodobniej nie bedzie wychwytywalny dla odbiorcy ktory z montażem nie mial doczynienia...kompletnie irracjonalna sprawa.Dla mnie pozostał po prostu błędem.Pan niewolski zasad montażu nagle nie zrewolucjonizuje... przykro mi.

ocenił(a) film na 10

poprostu nie ograniasz tak mocnego filmu nie wiesz o co chodzi zostań dalej przy placu zbawiciela

użytkownik usunięty
maniekwaw

Niezrozumiales mnie.Strasznie nie podobał mi sie plac zbawiciela ...o_O.Ten film mi się podobał (symetria),ale znam lepsze,bardziej poruszające mroczne zakamarki ludzkiego umysłu.Mocne kino artystyczne to moja domena tyle że raczej grzebie w starszych rzeczach...Polecam Visitor Q a z polskich ''Golem'' Piotra szulkina czy nawet ''Pętla'' Hasa.

Pozdrawiam.