Film "Symetria" ogólnie mi się podobał tylko zaskoczyło mnie nieco zakończenie. Na końcu było pokazane jak Łukasz przestaje rozmawiać z matką i wraca do celi. Zakończenia każdy musiał się domysleć. Moim zdaniem Łukasz się tak zmienił przez tą grypsującą grupę i więzienie, że przestały go interesować wszystkie dotychczasowe wartości, w które wierzył. I na pewno będzie miał sprawę (jeżeli doszli, że to morderstwo, a myślę, że doszli). A wy jakiego domyśliliście się zakończenia?
On po prsotu zrozumiał ,że nie może liczyc na pomoc z zewnatzr-wszyscy mówili jak ma sie zachowywac ,co ma robić,a czego nie:/
Zobaczył że z postawą boidupy nie ma szns-więc sie zmienił(dla mnie na lespsze).Na bank będzie miał wagę-za ten napad i za to morderstwo w celi.
jak już ktoś chyba napisał na tym Forum na samiutkim początku filmu jakaś osoba pisze na kartce i chyba jest to klawisz sporządzający Raport:
Na kartce są słowa: Samobójstwo :)
Myślę że jest to zakończenie ukazane po prostu na początku filmu
widać przecież na końcu, że wszyscy mają widzenie przez szybę, więc najprawdopodobniej oskarżyli ich o to morderstwo