7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

Poraszka

ocenił(a) film na 4

Kolejny dowod ze w polsce nie ma AKTOROW a sa tylko aktorzy.
Glowny bohater wygladal w tym filmie jak by go ktos obudzil po 3 godzinach snu i szuka tylko miejsca zeby sie polozyc.

użytkownik usunięty
Prot_2

a Twoj post to kolejny dowod na to ze ludzie nie uczą sie Ortografii, tylko ortografii.

użytkownik usunięty
Prot_2

ty jestes poraszka. film gicik - andrzej chyra rulez!

ocenił(a) film na 9
Prot_2

I co z tego, że główny bohater wygląda tak jak wygląda? Do więzienia trafiają różni ludzie, wolałbyś w tej roli jakiegoś pedałkowatego playboya w stylu Blooma? Wygląd jest akurat najmniej ważny, liczy się gra. Zresztą Arek nie wygląda tragicznie...

użytkownik usunięty
Prot_2

Jakim debilem trzeba byc zeby napisac poraszka przez sz.Jak z takim mongo£em mozna dyskutowac????

Prot_2

Film ani troche nie był "poraszką" :) Uważam że był dobrze zagrany i dobrze nakręcony,a co do tych aktorów to można by tu podyskutować.

eXodus

Wg. mnie film jeden z lepszych polskich ostanio nakreconych, po zakonczeniu czułem pewien niedosyt, tak jak by sie urwałw najciekawszym momęcie.
A co do obsado to jest oki. Ja jakos sobie nie wyobrazam kogos z czołowki naszych aktorów . Jakos niewidze w gł.roli np Macka Stuhra,albo Radka albo Cezarego Pazury . Film wlasnie przez tych aktorow jest taki a nie inny .
Pozdrawiem

Prot_2

Najpierw naucz się pisać a później krytykuj.

użytkownik usunięty
Randall_5

a co za roznica jak napisal? brak wam argumentow do obrony filmu ze czepiacie sie ortografii??

użytkownik usunięty

Wg mnie Borys Szyc i Mariusz Jakus to czołówka najlepszych polskich aktorów. Nie rozumiem, jak się można ich czepiać...Ludzie, proponuję otworzyć oczy i trochę dokształcić się, żeby potem móc oceniać warsztat aktorski profesjonalistów..

ocenił(a) film na 8
Prot_2

główną zaletą i radością w filmach z mało znanymi aktorami są... tradamdaram, uwaga.... mało znani aktorzy i ich mało znane i nieopatrzone twarze, na które patrzymy bez znudzenia i które grają bez żenującej rutyny. Jeśli do tego potrafią grać (a tu nie mam nic do zarzucenia) - cóż, oglądajmy, oby więcej świeżości na rynku.
PS. Nie chciałbyś zobaczyć swojej wypoczętej, wyspanej i wypielęgnowanej twarzy po spotkaniu z tymi chłopczykami.

użytkownik usunięty
Prot_2

nara - przeciez to nie byl film o supermodelu. obejrzalem i goraco polecam, wkoncu cos lepszego od reszty "fajnych" hitow kinowych ze znanymi aktorami.