7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

Uważam że film jest bardzo dobry, jest to pierwszy realistyczny Polski obraz życia więziennego.Dopytywałem się ludzi którzy garowali jak to jest naprawdę, i oni również byli pod wrażeniem tego filmu.Jedyne co można zarzucić to zbyt lekkie życie nowego, przecież dla niego to były jakieś wczasy....

carrrramba

Jedyne do czego można się przyczepić to ten pedofil w celi Ludzi. Nie wiem z kim rozmawiałaś ale to niemożliwe, normalnie pedofile są na "ochronkach" i nawet spacerów nie mają z Ludźmi grypsującymi. A wczasy to ja miałem jeszcze lepsze, chociaż miałem tam samych kumpli ale z tym jest różnie i to jest jaknajbardziej możliwe.

GIT

Moze rezyser siedzial moze w nieco bardziej odleglych czasach,no to jest najwieksza niekonsekwencja w filmie, jeszcze to ze pedofil wisial tyle czasu jest dziwne (tz od nocy do wschodu slonca), moze klawisze olali robote :P

GIT

Moze rezyser siedzial moze w nieco bardziej odleglych czasach,no to jest najwieksza niekonsekwencja w filmie, jeszcze to ze pedofil wisial tyle czasu jest dziwne (tz od nocy do wschodu slonca), moze klawisze olali robote :P