7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

Rewelacja

ocenił(a) film na 10

Symetria to jeden z tych filmów które można oglądać na okrągło jeśli się spodobają.Aktorzy grają świetnie,sceneria jest przygnębiająca i te przejścia między scenami...miód.Bardzo dobrze widać zmiany jakie zachodzą w głównym bohaterze. Często się zastanawiałem: kurde to mógł być każdy z nas...

ocenił(a) film na 10
Flyboy

Wszystkie filmy da sie spierdolic. Kazdy temat nawet taki jakim jest wiezienie. Nielubie dramatow doluja tylko i rozczulaja prawie wszystkie scenariusz czesto jest dobry a wykonanie fatalne, jest strasznie duzo rzeczy przez ktore mozna spierdolic film ale symetria to geniusz! Scenariusz bardzo dobry wykonanie genialne ! Zajebisty film. Polubilem dramaty psychologiczne. Zajebisty film, kazda scena bardzo dobra i zakonczenie tez genialne w dopowiedni sposob. Obowiazkowa lektura jak ktos oglada polskie filmy!

ocenił(a) film na 8
Agape_2

Ja również obejrzałam wczoraj symetrię,w moim przypadku po raz czwarty czy piąty i cholera zawsze wyciągam z niej coś nowego, co mówiąc patetycznie zmusza mnie do refleksji. Naprawdę świetne zdjęcia i muzyka to jedne z wielu atutów tego filmu i chociaż staram sie jak mogę to jakoś nie potrafię się w nim do niczego przyczepić.