7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

Jeden wątek mnie śmieszy tylko, mianowicie to że więźniowie zamordowali tego pedofila. Mówili jeszcze przy tym, że taki koleś nie może chodzić po ulicy i że dostaną dodatkowo "pare lat" ale go nie wypuszczą. hehe. Znaleźli się sprawiedliwi. Jestem przekonany że tak naprawde żaden by sie nie zdecydował na to i siedzieć dodatkowo za współudział w zabójstwie. To jest dla mnie fikcja filmowa i to troche naiwna.

Poza tym film mi sie podobal, szczególnie Andrzej Chyra dobrze wypadł.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
CameFromFuture

Dokładnie, fikcja. Po 1 pierwsze: pedofil i cela grypsująca? Żart. Po 2 tacy ludzie siedzą sami albo we dwóch gdzie obaj siedzą za to samo.

użytkownik usunięty
CameFromFuture

Pamiętacie jak kilka lat temu wybuchły zamieszki w Polsce, chyba 97 rok, nie jestem pewien. Przyczyną było to, że jakiś policjant zabił, bogu ducha winnego, nastolatka wracającego z meczu. Policjant został skazany i osadzony z normalnymi więźniami. Po kilku latach zrobiono o nim dokument i ustawiono w jego celi kamerę. Opowiadał, że cały czas dostaje bęcki, a materiał z celi pokazywał jak dostawał od współwięźniów, którzy nie krępowali się kamery. Dlatego wierze, że przydzielono go do takiej celi a „kumple” tak go potraktowali.

ocenił(a) film na 10
CameFromFuture

Pewnie specjalnie wsadzaja takie kurwy na gryps, bo wiedza co ich tam czeka ;d
Ja tez bym taka szmate tam wrzucil i tez bym z nim postapil tak, jak bohaterowie filmu.
Wyobraz sobie ze taka szmata sobie obiera za cel twoja (nie daj boze) siostre, corke lub znajoma.
Jesli polskie prawo nie jest w stanie odpowiednio ukarac takiego smiecia i wypuszcza go za jakas kaucje, to nie pozostaje nic innego jak osobiscie wziac go w obroty x]
Nie ma fikcji. Lajf is brutal.