Jeden wątek mnie śmieszy tylko, mianowicie to że więźniowie zamordowali tego pedofila. Mówili jeszcze przy tym, że taki koleś nie może chodzić po ulicy i że dostaną dodatkowo "pare lat" ale go nie wypuszczą. hehe. Znaleźli się sprawiedliwi. Jestem przekonany że tak naprawde żaden by sie nie zdecydował na to i siedzieć dodatkowo za współudział w zabójstwie. To jest dla mnie fikcja filmowa i to troche naiwna.
Poza tym film mi sie podobal, szczególnie Andrzej Chyra dobrze wypadł.
Pozdrawiam
Dokładnie, fikcja. Po 1 pierwsze: pedofil i cela grypsująca? Żart. Po 2 tacy ludzie siedzą sami albo we dwóch gdzie obaj siedzą za to samo.
Pamiętacie jak kilka lat temu wybuchły zamieszki w Polsce, chyba 97 rok, nie jestem pewien. Przyczyną było to, że jakiś policjant zabił, bogu ducha winnego, nastolatka wracającego z meczu. Policjant został skazany i osadzony z normalnymi więźniami. Po kilku latach zrobiono o nim dokument i ustawiono w jego celi kamerę. Opowiadał, że cały czas dostaje bęcki, a materiał z celi pokazywał jak dostawał od współwięźniów, którzy nie krępowali się kamery. Dlatego wierze, że przydzielono go do takiej celi a „kumple” tak go potraktowali.
Pewnie specjalnie wsadzaja takie kurwy na gryps, bo wiedza co ich tam czeka ;d
Ja tez bym taka szmate tam wrzucil i tez bym z nim postapil tak, jak bohaterowie filmu.
Wyobraz sobie ze taka szmata sobie obiera za cel twoja (nie daj boze) siostre, corke lub znajoma.
Jesli polskie prawo nie jest w stanie odpowiednio ukarac takiego smiecia i wypuszcza go za jakas kaucje, to nie pozostaje nic innego jak osobiscie wziac go w obroty x]
Nie ma fikcji. Lajf is brutal.