7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

skad tyle dobrych opinii i ocen?
jak dla mnie film strasznie nudny, na siłe wydłuzane sceny, wolna akcja, scenariusz pomysł mało oryginalny, dialogi - zadna rewelacja - miejscami wrecz smiesza niektore glupie odzywki i beznadziejne sceny...
aktorzy moze graja ok ale co z tego? mnie ten film wogle nie urzekl ,
wogle nic mi sie w nim nie podobalo, film taki jak tysiace innych filmow, jak setki polskich produkcji , jak wiekszosc czyli nic specjalnego i nie wartego uwagii. jednak z jakiegos powodu sie ludziom podoba z tego co widze. wiekszosci chyba.
taka jest moja opinia nikogo nie obrazam i nie chce byc obrazona;)
ciekawa jestem czy jest ktos kto podziela moje zdanie
a moze napiszecie mi czemu sie wam ten film tak podoba?

użytkownik usunięty

To ja napiszę czemu mi się tak podoba. Przede wszystkim realizm, trochę to uproszczone wszystko jest, gitem nie tak łatwo zostać, a w rzeczywistości ten pedofil nie mógłby trafić do cel grypsujących. Pomysł raczej oryginalny, bo w polskim kinie nie było chyba drugiego takiego filmu. Świetnie dobrana obsada. Dialogi są dobre, w końcu więźniowie porozumiewają się grypserą. Którą scenę uważasz za beznadziejną? IMO akcja nie jest wolna, jak dla mnie film był nawet trochę za krótki. Do tego dodać muzykę Lorenca i wychodzi naprawdę świetny film, IMO...