7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254417
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

-spacerniak ,ktury oddział śmiga? kture cele ?
-pierwszy ,cela 3,4,7 a kto sie pucuje ?
-tu traper z woli !
-siemano traper !
-siemano adolf ! ktury tam to zborek ?
-ja jestem zborek a co ?
-jestes z targówka ? znasz miętusa?
-znam a co ?
-dostaliśmy grypsa od miętusa że sie rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś! żeś jest frajer z wolności! c##j ci w dupe megusie !

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-masz kwit 1
-sream na twuj kwit 1

ocenił(a) film na 9
sisior9

"ty się nie wpierdalaj. bajery nie masz skręcowanej to siedź cicho" :D Oczywiscie najlepsze byly te co Ty napisales no i jeszcze historia Albercika o dziewczynie z dyskoteki :D

ocenił(a) film na 9
sisior9

"ty się nie wpierdalaj. bajery nie masz skręcowanej to siedź cicho" :D Oczywiscie najlepsze byly te co Ty napisales no i jeszcze historia Albercika o dziewczynie z dyskoteki :D

arnoldos123

... weźcie mnie chłlopaki ruchajcie bo już mnie gemba boli.

ocenił(a) film na 9
sisior9

bede pisal z pamieci bo film ogladalem dosc dawno :d

''Co Jest Swierzak ? Drynish Przy Otwartym ? Solone z Wieczora !! ''

Film Goraco Polecam

ocenił(a) film na 8
Hellrazor

- Żałujesz, że to zrobiłeś?
- A ty, że tego nie zrobiłeś?

ocenił(a) film na 8
Elly_lilly

hmm...
cos tam cos tam
- A nie mozesz sam?
- Świerzak! Nie wpierdalaj się!

To nie jest super text, ale jakoś najbardziej wpadł mi w pamięć!

Konieczko

kosior bys ją zobaczyl bys wymiekl, ucho konkretne, dupa jak orzeszek a co najwazniejsze lubi w kakaowe oko no no
- skocz na harem tam tez lubia w kakaowe oko
- dobra dobra nie zazdrosc
i jeshcze jeden jest fajny :
- albercik jak myslisz a ty ile wylapiesz
- nie wiem 2,3 lata i wyskocze na wolnosc
- to moze wieczorowke skonczysz , wieczorową
- nie badz taki dowciapny bo sie zdziwisz
-a co znowu na mnie kolegow napuscisz? pozder:)

matias_90_2

najlepszy to moim zdaniem ten: "ty swierzak ku...wa z mokotowa jestes co? tak a co? jajco ku...wa, znasz kogos? zalezy co masz na myśli, a ja mam na myśli ze ci zaraz za..bie....... no to ku...wa sie pilnój bo wy...wisz jak tamten na harem i jeszcze ci dupsko pęknie he he he "

ocenił(a) film na 10
gornik6

Nom dialog wyżej dobry, i to ich He He He, a co do twórcy tematu, jesteś dyslektykiem bo trochę nawalasz z ortografią :P

ocenił(a) film na 9
Banan_14

- Żałujesz ?
- A Ty żałujesz ?
- Ja nic nie zrobiłem.
- No właśnie. Żałujesz, że nic nie zrobiłeś ?
- A nie zabijaj ?
- Właśnie dlatego siedzę. Zbrodnia za zbrodnię. Bez względu na motyw.
- A ja za co siedzę? Gdzie tu jest logika?
- A co ma myśleć dziewczynka którą zgwałcił ojciec? Co dla niej znaczy czcij ojca swego? Dla niej też kończy się logika. Świat nie ma sensu. Trzeba mu go samemu nadać...

Radoslavus

film znakomity nie tylko ze względu na teksty ale przedewszystkim za scenariusz. Szkoda tylko że taki krótki.
Film naprawde wypas. a jak już wtrącacie swoje teksty to mi zapadło kilka naprawde ciekawych scen
1. albert opowiadający historyjke na temat koleżanki ze szkoły
2. Kosior - policyjna Świeżak - co to znaczy ? Kosior - można walic bez pucy (smiech) no to mu chłopaki wyjaśnili
3. Roman tłumaczący Swieżakowi zasady obowiązujące w celi - początek filmu
wogóle było dużo kapitalnych dialogów
jeżeli chodzi o gre aktorów to wszyscy zagrali świetnie Borys , Jakus , A.Chyra , Janusz Bukowski, Arek Detmer, Biskupski a najbardziej podobała mi się rola dowódcy nie pamietam nazwiska ale zagrał naprawde świetnie szkoda że w Pitbullu nie dostął jakiejs wiekszej roli!
Film Suuuuper

Radoslavus

najlepszy ten z "żałujesz?"
jeśli chodzi o historię Albercika o dziewczynie z dyskoteki, to
jest rewelacyjna w perspektywie filmu,
ale jako historia sama w sobie- żałosna

ocenił(a) film na 7
mimika

Romek do Łukasza, gdy ten ledwo zawitał w progu celi:
"(...) pytasz czy zarzucają. Czyli jedzą. Jak nikt nie zarzuca idziesz do kącika, otwierasz beret i mówisz 'otwarte'. I szczasz. Wtedy nie można drinić ani podrkęcać bajery. A jak srasz to mówisz na ostro się kręci. Gdy spuścisz wodę zamykasz beret i mówisz 'plomba'... Aha.. I zawsze musisz kiciorować wity.."
Wybaczcie wersję orginalną.

I inny:
"(ciągnie dym) - Za co?
- Za napad."
- Dycha. Skąd jesteś?
- Z Mokotowa.
- Nikogo nie sprzedałeś?
- Nie.
- Za dawanie na psy od razu ch** w d**ę. Jako świeżak będziesz na odstawce. Roman Ci powie co i jak. Na bejerę masz podklepywać do mnie. Przez pierwszy tydzień chodzisz na wszystkie spacery. Zobaczymy czy nikt ci nie będzie jechał po rajdach. Ta koja jest twoja.
(chwila przerwy)
- Ty świeżak? A do mnie wpadniesz pod derke? Na bajerke?
- To co świeżak? Sparring wieczorem, hm? PONAPIER&ALAMy się troszke, co?
...
- Szamaj świeżak, bo walczymy aż kogoś wyniosą.
...
- Dawaj świeżak na parkiet.
(przygotowanie do małego sparringu aż kogoś wyniosą)
- Ahahaha, świrowałem ! Chcieliśmy sprawdzić, czy nie jesteś wydyganiec."

Radoslavus

ehhh to jest zdecydowanie NAJLEPSZY(!!!!!) dialog i tak się miło go czytało bo myslałam ze wszystcy o nim zapomnijli a tu na koncu pomyliłeś kolejność słówek (jestem na 99% pewna ale zawsze zostaje ten 1% ;) ) ale i tak dziękuję ze to napisałeś :] pozdrawiam!

herka312

ten post jest do up1ork@ (czy jakoś tak.... ;))

ocenił(a) film na 9
herka312

Proszę ;)
Może pomyliłem coś na końcu.. będę musiał sprawdzić ;)

Radoslavus

ale to tylko dwa ostatnie słówka z tego co pamiętam "trzeba mu go nadać samemu" powinno być a Ty napisałeś " trzeba mu go samemu nadać" sorki ale ja to jednak jestem takim szczegółowcem czasami... ale i tak najlepszy tekst i koniec... :]

ocenił(a) film na 9
sisior9

Zdecydowanie najlepszy ;)
Znam go na pamieć :P

ocenił(a) film na 7
Radoslavus

A i owszem, nie wspomniałem o tym dialogu, bo został już wymieniony, ale jest to takze w moim mniemaniu najlepszy moment w filmie. Szczegolnie ze wzgledu na kreację Chyry i to, jaki jest ten nasz Real~World...
Pozdrawiam.