Tekst żołnierza gdy niemcy wyskakiwali z płonącego bunkru.
Jak by mi wystrzelali połowę kumpli przy desancie na tą plażę to pewnie krzyczał bym podobnie.
Nie dopatrzyłem : to krzyczał snajper drużyny ?
Myślę , że też bym nie strzelał.
Drugi dobry tekst :
-Mam fatalne przeczucia...
-A kiedyś miałeś dobre ?
Raczej to jakiś anonimowy żołnierz , Jackson wtedy czyścił bunkier z drużyną.
Co do tekstów, ten mi się najbardziej podobał tj i sytuacja, w której został wypowiedziany przez sierżanta Mike'a( kto oglądal ten wie:))
- Od takich numerów można się zestarzeć!
Swoją drogą - co to za ludzie byli za tą ścianą?
Oglądałem wczoraj ale senny byłem i jakoś nie dopatrzyłem się dokładnie.
Żołnierze Niemieccy czy jacyś partyzanci?
Horvath: Słuchajcie chłopaki,
Reiben: Co? Co robimy?
Horvath: Wracamy do domów owinięci w narodową flagę i z kawałkiem sera w tyłku...
Reiben: Ty lubisz jak Ci wsadzają w dupę!
Horvath: Co?
Reiben:Myślałem, że lubisz brać w dupę.
Trochę zbereźnicze, ale niezłe:)
To był anonimowy żołnierz . Zauważyliście że Ci dwaj "Niemcy" którzy chcieli poddać się na plaży i zostali zastrzeleni to byli Czesi?! Mówili : Ja sem Czech, ja sem nie strelał -no coś takiego :P
Mnie sie wydaje jak transportowca zapalili koktajlem mołotowa pod koniec to ktoś tak krzyknał bodajże kpt. Miller ,pewnie dla oszczędności naboi bo musieli oszędzać bo nie mieli za dużo po co strzelać jak tak sie spalą
potwierdzam... zwykła strata amunicji by była, wątpię żeby to jakoś dla tortury tych żołnierzy było...
To wyście chyba jakiś inny film oglądali ;) W pierwszej części pokazującej desant jest scena gdy strzelając z miotacza ognia do bunkra i wyklaskują palący się ie niemcy, wtedy jeden z amerykanów mówi żeby nie strzelać niech się palą i nie robią tego aby oszczędzać amunicje tylko niejako w zemście za rzeż na plaży !
No jasne. To miałem na myśli tworząc temat. Po prostu chcieli żeby niemcy się spalili umierając powoli.
No racja pomyliły mi sie sceny tam na końcu też żywe pochodnie z Niemców były ,a krzyczy tak jakiś nie znany żołnierz pod bunkrem scenka 0d 2:30
http://www.youtube.com/watch?v=zy_CThYh7U0&feature=related