Ryan Gosling zagrał bardzo dobrze. Do obejrzenia w kinie to sie moim zdaniem nie nadaje,ale na dvd jak najbardziej. Nie wiem czy mi sie wydawało czy następny z kolei film ze scenami kręconymi z "ręki" ???
?? film byl jak dotad w niewielu kinach ( chyba cos kolo 20 w wymiarze swiatowym, ) i na chyba 4 festiwalach, wiec chyba raczej sciagneles z sieci i stad taki chwiejny obraz, jako ze na razie chodzi tylko ta piracko nagrywane kamera w kinie wersja - DVDscreener. Wystarczy zobaczyc trailera, by stwierdzic, ze to nie jest witch blair project.
A dlaczego wedlug ciebie nie nadaje sie do kina to juz pozostanie twoja tajemnica. jesli oszczedzasz na biletach, to nie znaczy, ze kazdy ma takie podejscie do nie-masowego kina.
Ja chetnie poczekam , by miec te rzadka przyjemnosc ogladania dobrego filmu na wielkim ekranie.
Tak dla dokładności to DVDscreener nie oznacza wersji nakręconej kamerką w kinie tylko ripa z promocyjnej wersji dvd, w ktorej moga znajdować się czarnobiałe wstawki lub co jakis czas pojawiające napisy informujące, że kopia tylo do uzytku kogostam. Może też być bez zadnych przeszkadzajek. Jakośc zazwyczaj jest bardzo dobra. Pozdrawiam.