PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207816}

Sztuka zrywania

The Break-Up
2006
6,3 67 tys. ocen
6,3 10 1 67428
5,0 12 krytyków
Sztuka zrywania
powrót do forum filmu Sztuka zrywania

Jestem oburzona, w tym filmie śmieją sie z POLAKÓW!!!

belcia_13

CO??!! W którym momencie? Wiesz co strasznie bierzesz to do siebie, bez przesady. Miej troche dystansu.

Bladyna

KOmpleksiki, kompleksiki, kompleksiki..........

ocenił(a) film na 7
belcia_13

ja raczej śmieję się z ciebie , bo niewiem o co ci chodzi. Czyżbyś napisała tą głupotę tylko po to żeby mieć kilka negatywnych komęntarzy ??. Ja oglądałem ten film i nikt ani razu nie rechotał z polaków !! , wręcz przeciwnie Gary Grobowski ( Vince Vaughn )podkreśłał zakładając 2 polskie koszulki i mając polską flagę w swojej firmie że lubi polaków.

ocenił(a) film na 5
Jezykoznawca

Dla mnie Grabowski był genialny!!! Vince zagrał go rewelacyjnie. Moment kiedy jego dziewczyna robiła kolację a on gnił na kanapie z piwem po prostu mnie zabił! Wreszcie normalny, żaden metroseksualny, facet!!! I to w filmie o miłości!!! I gdzie tu wyśmiewanie się z Polaków? W tym, że Słowianie to właśnie takie wygadane i szczwane buce? Oby więcej takich kreacji!!! Pozdrawiam.

belcia_13

oglądałam film z lektorem i vaughn wypowiada miej wiecej takie słowa "zwołam chłopaków z moich rodzimych lasów i nie mowie tu o kilku gejach ale o Polakach, ktorzy nie widza przed soba przyszłości", dla mnie brzmi to troche niesmacznie , tak jakby rzeczywiscie sie z nas smiali.

belcia_13

Wręcz przeciwnie. Tu własnie podkreślają dume Polaków.

belcia_13

toche luziku zlap kolezanko nie bierz wszystkiego tak na powaznie.

belcia_13

Ogladając ten film odniosłam wrażenie że główny bohater filmu miał byc polakiem ale nie widze tu nic osmieszającego!