SZKODA FORSY NA BILET. TO JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIE. KIEDY MIAŁEM 10 LAT NAKRĘCIŁEM LEPSZY FILM.
wyszłam z kina z miną wyrażającą moje zdumienie: "I ja poszłam na taki fil?! I wytrzymałam?!" To było straszne, bo podczas wychodzenia ciemnym korytarzem słyszałam mnóstwo pozytywnych opinii. Ale to chyba dlatego, że pieniędzy na bilet wydanych nie odzyskasz,. więc trzeba się samemu przed soba jakoś usprwiedliwić, eh (...ale Polaczek zabawny momentami był...prawda? niech mi ktos powie, że tak!!!) ;(
Ja szczerze nie żałowałem wydanych na bilet pieniędzy. Byłem w kinie razem z dziewczyną i oboje bawiliśmy się nieźle. Komedyjka miła, lekka, przyjemna i co trzeba podkreślić bardzo życiowa. Nie zawiodłem się ani troche, a wymagania miałem spore przed seansem. Wiec polecam zobaczyć! Pozdrawiam
Ten film jest własnie inny i to go wyróżnia od 324934 innych filmów komedii romantycznych z happy endem dla marzycieli: /!A napewno nie zawiódł tych którzy nie szli na to jak na typowy romans czy cos w tym stylu,dla mnie to jest smieszne bo jak zaczynam ogladac film typu "sposób na teściową",coś o charakterze romantycznym to wiadomo,że i tak na koncu beda razem i tutaj zakrada sie już monotonia oglądania bo chce to już zobaczyc,wiem co nastanie!A każdy wie,że odwrotnie jest w życiu i nie zawsze jest różowo, co pokazuje ten film i dla tego jest on godny zapamietania, napewno utkwi w pamieci na dłużej, niż te romanse,które są ważne ,ale powoli naprawde stają sie przewidywalne i po prawdzie troche nudne: ]
Ten film jest własnie inny i to go wyróżnia od 324934 innych filmów komedii romantycznych z happy endem dla marzycieli: /!A napewno nie zawiódł tych którzy nie szli na to jak na typowy romans czy cos w tym stylu,dla mnie to jest smieszne bo jak zaczynam ogladac film typu "sposób na teściową",coś o charakterze romantycznym to wiadomo,że i tak na koncu beda razem i tutaj zakrada sie już monotonia oglądania bo chce to już zobaczyc,wiem co nastanie!A każdy wie,że odwrotnie jest w życiu i nie zawsze jest różowo, co pokazuje ten film i dla tego jest on godny zapamietania, napewno utkwi w pamieci na dłużej, niż te romanse,które są ważne ,ale powoli naprawde stają sie przewidywalne i po prawdzie troche nudne: ]