PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207816}

Sztuka zrywania

The Break-Up
2006
6,3 67 tys. ocen
6,3 10 1 67432
5,0 12 krytyków
Sztuka zrywania
powrót do forum filmu Sztuka zrywania

Powinni moim zdaniem bardziej się postarać o tą polskość,widać ze amerykanie jeszcze nas tak dobrze nie znają.Nie wiem czy naszą narodową cechą jest rozrzucanie smieci po domu???To jest spłycenie totalne,to sie może tyczyć każdej narodowości:Amerykanów,Polaków,Japończyków,Szwajcarów,zależy od danej osoby a nie od pochodzenia.Od kiedy Amerykanie sa tacy czyści i schludni ?kto mi powie,zawsze jak oglądam kino zza oceanu to właśnie role facetów są własnie takie:bajzel w domu,wieczne imprezy,picie na umór(szczególnie zobaczcie sobie komedie dla nastolatków..bongo itp),seksizm i to wszystko do granic absurdu,dla mnie on jest 100% obrazem ich faceta...a jeśli nawet się to nie odzwierciedla w rzeczywistości to napewno się to odzwierciedla w wizerunku jaki tworzą w filmach..wizerunku faceta z mega EGO,ciągle balujacego w night clubach i wiecznie się rozwodzącego...który poza piciem piwa i pulchną sylwetką nie ma nic do zaprezentowania.Na miłość boską,przecież nawet to wygadanie jest dla nich takie charakterystyczne...od kiedy to Polacy mają "gębe" jak ten gościu?