PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207816}

Sztuka zrywania

The Break-Up
2006
6,3 67 tys. ocen
6,3 10 1 67428
5,0 12 krytyków
Sztuka zrywania
powrót do forum filmu Sztuka zrywania

W sumie niebyło to za obraźne:D jak to potrafia na polaków najechać czasem (np W SWATie) i nawet się ucieszyłem widząć coś takiego.To że Polska w stanach niejest tak mało znana jak jakaś Mongolia w Polsce czy coś:D heh Dobry film polecam:)

Seth888

Polski wątek był właśnie bardzo denny. Mogliby już się bardziej postarać.

ocenił(a) film na 9
alcoholique

czy to wogule byl polski akcent????????
ze byla na scianie polska flaga i glowny bohgater mial nosil t-shirt z napisem polska i orlem ....
to troche malo

ocenił(a) film na 9
Pawel101

Lepsze to niż nic :) Gość jest jaknajbardziej pozywtywną postacią ... to że nosi koszulke z orzełkiem i w biurze ma flage narodową oznacza że jest polakiem i co najważniejsze niewstydzi się tego.

ocenił(a) film na 8
Seth888

miał też koszulkę z napisem "polish proud" i powiedział coś o tym, że jeżeli brooke chce to może on zrobić niezły bałagan w chacie z innymi polakami, którzy potrafią zrobić niezły burdel. dla mnie to wystarczający polski akcent. ale w sumie to nie było to jakieś obraźliwe. myślę, że jesteśmy przewrażliwieni nieco na tym punkcie. popatrzcie chociażby na to co amerykanie często mówią np. o anglikach w różnych filmach.

ocenił(a) film na 9
benny_2

masz racje :D jakby niebyło to ten aktor jako Polak nieprzyniusł nam jakieś ujmy na honorze:D lepiej nas zaprezentował niż np nasz prezydent:D:D