PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207816}

Sztuka zrywania

The Break-Up
2006
6,3 67 tys. ocen
6,3 10 1 67428
5,0 12 krytyków
Sztuka zrywania
powrót do forum filmu Sztuka zrywania

Sens

ocenił(a) film na 10

Widzę, że dużo jest tu negatywnych wypowiedzi co do tego filmu. Nie wiem czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę ale film jest godny obejrzenia. Dlaczego??? Proste, chodzi o to co miało być przekazane. Jest tak samo jak w życiu. Mimo tego, ze się kocha i tak może wszystko sie popsuć. Daje dużo do myślenia. Tak naprawdę możemy z niego wyciągnąć wnioski - nie robić nigdy sobie na złość bo może sie wszystko zawalić :D Polecam obejrzenie go z chłopakiem. A co do końcówki to i tak jestem pewna że się zeszli. FAJNNYYY film i tyle :P

ocenił(a) film na 5
Nina_19

też myślę, że się zeszli :) aczkolwiek dochodzę do wniosku, że ten film się nie podoba (mi tez nie do końca) właśnie dlatego, że pokazuje jak jest naprawdę, a wszyscy dobrze wiemy, co spotyka nas na co dzień w życiu i mamy tego dość i chcielibyśmy pójść na jakiś film, gdzie wszystko jest pięknie i dobrze i później myśleć o tym i żyć nadzieją, że a nuż może i nas coś takiego spotka :P od tego w końcu jest amerykański przemysł rozrywkowy - od wciskania kitów i sprawiania, że ludzie poczują się lepiej :)

Nina_19

tak życiowy film, że zmienił moje podejście do drobnych problemów :D "bo gdybyśmy kupili mniejszą kanape, to stół bilardowy by się zmieścił" i o to właśnie chodzi w związku: o kompromisy :)