PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245890}
3,4 165  ocen
3,4 10 1 165
Szukając prawdy
powrót do forum filmu Szukając prawdy

Jak na amatorow to calkiem niezle zagrane, szkoda tylko ze calkowicie oparte na Blair Witch Project. Mogliscie chociaz troche pozmieniac, zeby nie bylo to Blair Witch, tylko cos waszego pomyslu. Pozdro dla was :)

PS: Ja tez krece amatorskie filmy, za jakis czas cos tu na Filmweb sie wrzuci :)

Poznaj_Rzeznika

Z niecierpliwością czekam na Twoje filmy. Polecam obejrzeć również pozostałe nasze produkcje, a przynajmniej te, które powstały z udziałem scenariusza.
Ściąganie...? tak wolno sie ściaga?

ocenił(a) film na 6
KYRTAPS

No juz wlasnie film skonczylismy, a dzis jest premiera naszego filmu :) niestety raczej na neta nie wrzuce bo zajmuje 400 mega ;p - 13 minut , ale jakosc jest BOMBA.

Poznaj_Rzeznika

Zapisz go w formacie wmv. Jeżeli będzie zajmował mniej niż 25MB, to podam Ci adres i hasło mojego serwera. Chętnie obejrzę Wasz film.

KYRTAPS

własnie umieść film w necie. Ja niedługo też umieszczę film a nawet 2 tylko, że ten 2 jeszcze nie zaczęty... Na razie piszę scenariusz a tego pierwszego filmu już mamy z połowę czyli jakieś 20 minut :D

ocenił(a) film na 6
digital8

Hmm w jakim programie mozna zapisac go na wmv ??? bo umnie w Power Directorze jest tylko avi, divx ,mpeg1 , mpeg2;
Tu jest trailer do pobrania, chwilowo strona jest badziewna,ale juz kolega robi nowa wypasowa! :) http://www.slaughter.republika.pl/trailerkorplowestjakosc.avi [www.slaughter.republika ...]

Poznaj_Rzeznika

u nas stronka jest wlasnie w rozbudowie ale jak juz bedzie gotowa to napisze

digital8

:D
chyba nawet Windows Movie Maker
---
---

ocenił(a) film na 6
KYRTAPS

Dobra Kyrtaps przerobilem filmik na wmv, zajmuje 20 mega, slaba jakosc ale troche widac :) jakbys chcial obejrzec to podaj mi haslo serva i ftp nazwe na gg 3130110