KRÓRY PRZYSTOJNIEJSZY? OTO RANKING, KTÓRY POZWOLI DOWIEDZIEĆ SIĘ, KTÓRY Z TYCH 2 PRZYSTOJNIAKÓW CIESZY SIĘ WIĘSZYM UZNANIEM POLSKICH DZIEWCZĄT.
KAŻDY Z NICH ZACZYNA Z CZYSTYM KONTEM, CZYLI KAŻDY MA PO 0 PUNKTÓW.
PAUL WALKER - 0
VIN DIESEL - 0
CODZIENNIE MOŻNA ODDAĆ 1 GŁOS. BITWE UWAŻAM ZA ROZPOCZĘTĄ. JEŚLI CHŁOPCY CHCĄ GŁOSOWAĆ TO WOLNE FORUM. A POZA TYM KAŻDY Z NAS MA OCZY I SWÓJ WŁASNY GUST. NIE ZALEŻNIE OD PŁCI.
PAUL WALKER - 1
VIN DIESEL - 0
MÓJ GŁOS WĘDRUJE DO PAULA:)
Wy ludzie jesteście trochę nieteges! Vin Diesel jest jednym z najprzystojniejszych facetów, ale Paul Walker też nie jest najgorszy.
Paul: 25
Vin: 30
Coś ty zrobiła z punktacją kobieto. Tak trudno dodać dla jednego z nich jeden punkt?
Paul Walker - 43
Vin Diesel - 13
Paul Walker - 32<--- takiego faceta zawsze się znajdzie
Vin Diesel - 13<--- jego ze świecą szukać
Paul Walker - 52
Vin Diesel - 15 rzecz jasna jest boski a ten jego głos cud miód :)
Paul Walker - 52
Vin Diesel - 16 przecież to najlepszy facet pod słońcem jakby że inaczej jasne że Vin.
Cięzki wybór.
Paul Walker - 55
Vin Diesel - 23
Obaj mają zupełnie różne typy urody. Vin jest cholernie męski, bardzo przystojny i niebezpieczny. ;) Natomiast Paul ma urodę chłopca. I jest również przystojny jak diabli. Wybrałam Go, ale żałuje, że nie mogę także głosu oddać od razu na Vina;(
Pozdrawiam;)
Mam nadzieję, że twórczyni tematu się nie obrazi jak dodamy Hana z Tokio Drift;)
Paul Walker - 57
Vin Diesel - 25
Sung Kang as Han - 1
Wszystkie fanki Sung'a łączcie się;))
Pozdrawiam;)
Przykro mi, ale w moim temacie pojedynkują się tylko Paul i Vin. Jak chcesz dodac to nich Hana to musisz zrobić właśną ankietę. Poza tym ma on z nimi raczej małe szanse...
Paul Walker - 57
Vin Diesel - 25
Wielka szkoda, ale dostosuję się do tego;) Nie powiedziałabym, że mam małe szanse... ;P
Pozdrawiam;)