KRÓRY PRZYSTOJNIEJSZY? OTO RANKING, KTÓRY POZWOLI DOWIEDZIEĆ SIĘ, KTÓRY Z TYCH 2 PRZYSTOJNIAKÓW CIESZY SIĘ WIĘSZYM UZNANIEM POLSKICH DZIEWCZĄT.
KAŻDY Z NICH ZACZYNA Z CZYSTYM KONTEM, CZYLI KAŻDY MA PO 0 PUNKTÓW.
PAUL WALKER - 0
VIN DIESEL - 0
CODZIENNIE MOŻNA ODDAĆ 1 GŁOS. BITWE UWAŻAM ZA ROZPOCZĘTĄ. JEŚLI CHŁOPCY CHCĄ GŁOSOWAĆ TO WOLNE FORUM. A POZA TYM KAŻDY Z NAS MA OCZY I SWÓJ WŁASNY GUST. NIE ZALEŻNIE OD PŁCI.
PAUL WALKER - 1
VIN DIESEL - 0
MÓJ GŁOS WĘDRUJE DO PAULA:)
Paul Walker - 176
Vin DIesel - 244
hahah no co papugi też chcą potańczyć a co nie wolno im :) ja na szczęście mam już za sobą szkolne lata ufffffff jak dobrze :) pozdrawiam
Paul Walker - 178
Vin Diesel - 245
Na szczęście? Nie tęskno Ci za 'młodzieżową' atmosferą? :)
Paul Walker - 179
Vin Diesel - 246'
Nie za szkolnymi latami mi nie tęskno. A za młodzieżową atmosferą nie musi mi być tęskno bo mam ja nadal bo znowu taka stara to nie jestem 25 lat to chyba jeszcze nie starucha nie hahaha :)
Aaa, toś Ty młodzieniaszek jak mój wujek :]
Ja to bym cofnęła czas aż do podstawówki ^^. Z tym, że chciałabym mieć swoją aktualną wiedzę, wiesz jakie magiczne fiku-miku ;p
Paul Walker - 180
Vin Diesel - 246'
Paul Walker - 182
Vin Diesel - 248
O tak magiczne fiku miku mogło by być ale nie po to by cofnąć się w szkole latka tylko coś zmienić i wrócić znowu do teraźniejszości :)
Paul Walker - 183
Vin Diesel - 248
Ach, taka koncepcja też dobra :)
Ale wtedy przyszłość potoczyłaby się pewnie inaczej ;p Wracasz, a tu niespodzianka.
Schantay - coś źle policzyłes/aś, ostatnia punktacja wynosiła 197 vs 262 dla Vina ;)
jak dla mnie:
Paul Walker -197
Vin Diesel -263 ;)
każdy ma swoje słabości ;)