KRÓRY PRZYSTOJNIEJSZY? OTO RANKING, KTÓRY POZWOLI DOWIEDZIEĆ SIĘ, KTÓRY Z TYCH 2 PRZYSTOJNIAKÓW CIESZY SIĘ WIĘSZYM UZNANIEM POLSKICH DZIEWCZĄT.
KAŻDY Z NICH ZACZYNA Z CZYSTYM KONTEM, CZYLI KAŻDY MA PO 0 PUNKTÓW.
PAUL WALKER - 0
VIN DIESEL - 0
CODZIENNIE MOŻNA ODDAĆ 1 GŁOS. BITWE UWAŻAM ZA ROZPOCZĘTĄ. JEŚLI CHŁOPCY CHCĄ GŁOSOWAĆ TO WOLNE FORUM. A POZA TYM KAŻDY Z NAS MA OCZY I SWÓJ WŁASNY GUST. NIE ZALEŻNIE OD PŁCI.
PAUL WALKER - 1
VIN DIESEL - 0
MÓJ GŁOS WĘDRUJE DO PAULA:)
Ta martwa cisza jest przytlaczająca, prawda Demoniczna Kobieto? :)
Ja wypadam za tydzień do siostry. Nie wiem jak będzie ;p
Paul Walker- 108
Vin Diesel-128
No zgadzam się z Tobą w 100% mamy chyba do czynienia na tym forum z jakimiś niemowami. Nie bierzcie sobie tego do serca ale tak mi sie jakoś skojarzyło. Życzę miłego wypadu.
Paul Walker - 110
Vin Diesel - 132
He, rodzice wypieprzają mnie z chałupy szybciej, już jutro ;p
Wczoraj natrafiłam na ciekawe rodziały w książce Cejrowskiego "Gringo wśród dzikich plemion". Uśmiałam się do łez. Świetna :D
Paul Walker - 110
Vin Diesel - 135
Nie czytałam tej książki ale może kiedyś sięgnę po nią :) ja wolę książki fantasy.
Paul Walker - 110
Vin Diesel - 143
Wcześniej pytałaś się gdzie kto jedzie na wakacje no więc ja jade do Dąbrowy Górniczej
Paul Walker - 111
Vin Diesel - 144
Fantasy. fantasy... Trafiłam na taką jedną, której nie mogłam znieść. I w dodatku nie pamiętam tytułu.
Paul Walker-112
Vin Diesel-145
I Vin po długim oczekiwaniu wysunął się na prowadzenie i wciąż prowadzi :) fajnie .
Paul Walker - 112
Vin Diesel - 149
No cóż, więc i ja oddam jeden głos na Diesela :D
Paul Walker - 113
Vin Diesel - 151
Forsakenvanity no to mnie zaskoczyłaś z tym głosem na Vina ale fajnie :) Kurcze nie mogę się doczekać kiedy powstanie Fast Five chciała bym by już było ale nic z tego trzeba czekać do przyszłego roku a szkoda a jak z wami jest chcecie zobaczyć kolejną część kobietki ?
Oczywiście, a kto by nie chciał. Fajnie, że będzie grała taka sama obsada jak z 1 i 4 tylko, że oprócz Michelle.
coś mi się porobiło i za wcześnie wysłało Paula i Vina to już nie są te same filmy a z nimi to co innego pasują idealnie do tych ról :)