To taki żart drogi internauto by wprowadzić tu trochę pozytywnej energii. Po przeczytaniu tylu postów gdy "maniacy" kina jeżdżą sobie na matki chciałem zastosować lekki oddech :)
No dalej. Małe brrrruuuummm? :P
O widzisz DominicToretto.
Cała moja grupa na oddziale świetnie się bawi :)
"crash" mnie rozwialił :P
1)BUL BUL BUL BUL BUL BUL BUL BUL
-HEMI na wolnych obrotach
2)rempem pem pem, rere rem pem pempem , rere re rem pem pem pem
-motopompa z syrenki
3)wzzzzzzziuuuuuuuuu
-turbo
4)
-Prius
:P
jeeeeedddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnkkkkkaaaaaaaaa
dwwwóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaa
tróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóójjjjjjjjjkkkkkkkaaaaaaa
drzewo
PRACH WRR PFFFFFFF -------- SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
hehehe lepszego i to podłapanego tematu tu zalozonego to chyba nie widzialem :P:P a co tam: Wruuuuuum :P hehe
Tak to już jest. Między nami dzieciakami :P
tru tu tu tu tru tu tu tru tu tu tu tru tu tu psssssss...
i znowu zwasł :(
To pewien mój znajomy w przedszkolu ciekawy dźwięk silnika wydawał kiedy bawił się samochodzikami.
PUM PA RARA , PUM PA RARA , PUM PA RARA !!!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJESZCZE
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i pognał <lol2>
Ech chłopacy - nigdy nie dorosną. ;d
Brrrrrrr, ziummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
PS Mój ma sześć cylindrów, ale w jednym chyba mu coś stuka. :D
PśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśsIUmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
360 km/h w 3 minuty moim mustangiem kto mnie pokona? <lol2>
bruuuuuuuuuum bruuuuuuum bruuuum bruum brum brum uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <skok w ponadświetlną>
Dobra ludzie dokumenty do kontroli poproszę od was wszystkich.
Prawo jazdy i numer rejestracyjny pojazdu.Macie gaśnicę i apteczkę pierwszej pomocy :)
Aha zapomniałem powiedzieć jeszcze że co niektórzy w balonik będą dmuchać i punkty karne też się posypią.Idą święta akcja ,,zając z jajami''trwa.
Pozdro jazdowicze
Alez panie wladzo te 1,5 promila to jakas pomylka przez ostatnie 12 godzin mialem w ustach tylko jedno jablko <lol2>
fffffsssssssiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i podczas spokojnego lotu ffffffffffsssssssssssssssssssssssssssss ; moja rakieta : - )
horley horley horlej...dejvidson....
pffff tyyy syyyy szummm wrrrr trzask...
zgasł...
Wrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrr wwwwwrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm <rotfl>
Ihaaaaaaa, ale dzika jazda! Ktoś chce się przejechać ze mną ?;D
stary muscle: hry hry hry hry hry hry hry hry hry
troche większe obroty: hr hr hr hr hr hr hr hr
i jeszcze wieksze rhhrhrhrhrhrhhrhrhrhrhr
i max hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pyr,pyr, pyr, pyr, pyr, MHhhM, MHhhhM, MHM MMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmm...(i pojechoł)
PrutruprutrutrutrutrutrutruPrutruprutrutrutrutrutrutru yyyyhhhhhmmmmmmm yyyhhhhmm eegghhhhhhhhi tszask
ggrrrtttcchhhhhh pppszzzzzzppffffff zzzzzzzz
- taki dzwiek wydaje autko blondyny na ostatnim biegu - Rakietowym :)
(1 - 2 - 3 - 4 - 5 - R)
pyr pyyry ppyyyyyyrrrr pyyyyryryryrYRYYRYRYRYRPPPPYRYRYR WRUUUUMMMMMM, TRZASK ! ośka pękła w moim maluszku... :B