łyyyhhh.... łyyyyyyhhhhhh.... łyyyyybrruuum! Prrehrehrehrehrehrehehre pwrrrrrrrrrrrrrr bwrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrryrrrrrrryyyyyyyyy zrrrrrrrrrrrrrrr (Yeaa Wartburg power :D)
Wrrrr, wrrrr, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Brrrrrruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm!!! Niiiiiiąąąąąąąąąąąąą! :P
Haha, i co ty na to? :P
Buahahahah, nie ma to jak sobotnia głupawka:P.
WziUm WziUm WziUm bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm!!!! Pisk, Trzask, Drzewo
mńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńnii mńńńńńńnnniiiiiiiiii mńiiiiiiii iyiyiyiyiyyiyyiyyiiyiyi prumprumprum trłum trłum trłum piiyyyyyyy
może silnik i kiepski, ale za to jaka ekspresja! :D
Gratuluję tematu! :)
"co za kurwy jebane ciagle zglaszaja naduzycie."
Tym razem byłem nią ja. Widać moderatorom konstrukcja "ChWDP" również nie leży, nie bawi, zwyczajnie żenuje.
Panowie, zakładając ten temat liczyłem na świetna zabawę. Każdy przecież kiedyś próbował udawać dźwięki silnika :)
Jakiś czas temu brakowało tylko kilka punktów żeby wejść na główną stronę WYKOP.PL bo chciałem zaprezentować tą genialną zajawkę w którą chcieliście się wciągnąć.
Nie znamy się i możecie mieć to gdzieś, ale zamiast obrażać się i nadużywać wulgaryzmów wróćmy do pierwotnego założenia.
"Brojson92" rozumiem twoje zażenowanie brakiem wolności słowa ale "Khaosth" zgłosił po prostu wulgaryzm bo wszyscy wiemy że policyjny skrót odgłosem silnika nie jest. No chyba, że masz taką furę co dźwiękiem silnika rodzi grozę wśród władz polskich.
Wtedy jednak musiałbyś rozpisać dźwięk od początku do końca:
chaaaaaaaaaawuuuuuuuuwuuuuuwuuuuudeeeeeeeeepeeeeeeeeeeee!!!
i jazda :)
Ludzie wyluzujcie, bo chciałem temat znowu wsadzić na WYKOP.PL i nie chcę żeby jakaś wiocha tu wychodziła. Proszę...
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum mmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IIIIIIIIIIieeeeaaaaaa, bum!!! A nie to syrena od Stukasa i eksplodująca bomba na moim samochodzie. No to dupa.
Ten temat jest tak pojebany, że aż fajny:)
brumklebrumklebrumklebrumklebrumklebrumklebrumklebrumklebrumkle
Mam na gaz;]
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a ja skonstruowałem silnik na ekskrementy
Traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb( coś gaśnie ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnt! !!
Ihaha! patataj patataj patataj patataj patataj patataj patataj patataj (i pogalopował ku zachodzącemu słońcu);p
Może Wy wszyscy jakieś kiepskie paliwo lejecie że tak silniki grzechoczą. W Rurociąg Przyjaźni żeście się wwiercili ?
Ja tankuję porządne i silniczek bzyczy jak pszczółka Maja:
brbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....zzzzz grrr
o kurcze, zgasł !
PITU PITU PITU PITU..
haha faktycznie rozluźnia atmosferę :D
Chyba pod każdym filmem przydałby się jakiś taki żartobliwy post , zeby wyzywający się mogli ochłonąć :D