Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197547
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Otoz nawiasem to byla to jedyna scena tego kalibru, szczerze to wlasnie sadze, ze o to chodzilo Angowi Lee, zeby zniesmaczyc "wyrzucic" z sali osoby, ktore nie beda w stanie odebrac tego filmu, zeby miec pewnosc, ze jesli ktos go obejrzy to zrozumie, musze przyznac, ze to mu sie niewatpliwie udalo, bo z calym szacunkiem, ale osoby ktore skrytykowalby film, ktore to obrzydza sa eliminowane po 30 minutach:P
A tak btw gwoli scislosci ja na filmie bylem dwa razy raz na premierze drugi raz ok 3 tyg pozniej i w obu przypadkach byla pelna sala a na dodatek nikt z niej nie wyszedl, a mieszkam w miescie powyzej 500 tys tyle, ze jest ono dosc tolerancyjne i wogole najlepsze w Polsce:P

ocenił(a) film na 8
Yossarian_2

A jakie to miasto? O ile można zapytać... ja bym z chęcią na to jeszcze raz poszła ale jak już uzbierałam kasę na bilet to przestali to grać we wcześniejszych godzinach... a o 21 mnie starzy nie puszczą :P

ocenił(a) film na 10
Reeze

A jakie miasto moze byc najlepsze, oczywiscie, ze Wroclaw:P

Yossarian_2

Hmmm... a w którym kinie byłeś?
Ja byłem na premierze w Koronie i było tylko kilka osób.

ocenił(a) film na 8
Howler

Nie no... wszyscy ludzie z tego forum to we Wrocławiu mieszkają :P

ocenił(a) film na 10
Reeze

Ja bylem w heliosie, hordy ludzi. Swojego czasu nie lubilem Heliosa, ale teraz to jedno z moich ulubionych kin. Jak jzu mowilem zarowno na pierwszym jak i na drugim pokazie byly pelne po brzegi sale, a to byly jedne z najwiekszych sal w heliosie. Z tego co mi wiadomo, to prawie kazdy seans z wyjatkiem tych rannych byl oblozony praktycznie maksymalnie. A kto jeszcze mieszka we wroclawiu prosze sie przyznac:P

Yossarian_2

a ja mieszkam -przyznaję się z przyjemnościa i pozdrawiam z sąsiedniej ulicy.Nie lubie Heliosa za fatalne rozwiazanie sprawy kas biletowych..ale kochani za chwile będzie nowe kino na Grunwaldzkim i nie trzeba będzie robić wycieczek do Korony.a wszystkie TBM czyli co sobotę od premiery zaliczyłam w heliosie...

ocenił(a) film na 10
nokia42

To chyba bylas dosc ekhem duzo razy w kinie:P Masz racje zgadzam sie kolejki w kasach sa czesto ogromne, ale samo kino calkiem dobre, z tego co wiem to na Grunwaldzkim rowniez bedize Helios:P

ocenił(a) film na 10
Yossarian_2

Z tym trudno się nie zgodzić. :-)

ocenił(a) film na 10
Klee

Jak ja byłam w kinie to jakieś 2 osoby wyszły (chyba bezpowrotnie ale nie zwróciłam uwagi)

Martyna_11

Je tez jestem z Wroclawia i tez bylam w Heliosie i tez byla pelna sala i tez pare osob wyszlo, ale reszta juz byla do konca. I tez kocham Wroclaw!!!:)

ocenił(a) film na 8
sunnyweather

Wrocławscy fani Brokeback - łączmy się :P
Nie wiem czy już to pisałam ale ja byłam na BM w Heliosie... i nie patrzyłam czy ktoś wychodzi czy nie bo jak jestem na sali to mam ekran przed sobą i tylko to mnie intersuje ;)