PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Moje typy to Heihachi i King .... Lei też ma wporzo style Kung Fu ......

użytkownik usunięty
Michal1992

Law, Baek, Gun Jack i Ogre!

ocenił(a) film na 4

Gun Jack to tylko wariacja i zastępstwo dla Jacka w 3 części. Chociaż też mi się chyba najbardziej ze wszystkich Jacków podobał. Teraz Ogre to True Ogre a ten zielony nazywa się Ancient Ogre. Pozdrawiam

Michal1992

Co tu gadać wiadomo, że najlepszy jest Jin Kazama. Bryan jest też wporzo, ciekawe czy Raven (Tekken 5) będzie wymiatał niczym Blade :]

Michal1992

Marshal Law jestem tego pewien. Chocby lamane kosci moich rywali swiadcza o jego ogromnym potenciale w offensywie. Bez przechwalek, aczkolwieg musze sie pochwalic, iz Lawem dane mi bylo wlaczyc juz w 1996 r. wtedy to w zaciszu mojego domu stanela super maszyna pod kryptonimem psx. A gra jaka zaladnela moim, mozgiem byla pozycja kryjaca sie pod tytulem:TEKKEN- niech zyje krol zelaznej piesci!

Michal1992

Sądze ze popieprzyłam gry ale to chyba w tej był taki gosci wzorowany na Jackim Chanie, ale nie wiem jak sie nazywał.... :/ no to on był spoko
Jin
Howarang (no nie pamieta za cholere jak sie to pisze ale chodzi o takiego z pomaranczowymi włosami)

psia_kosc

Oczywiście Jin Kazama :D Najlepszy, wymiata! Ale ja lubię jeszcze Jun z Tekken 2 i TTT i bardzo dobrze nią gram :P Kazuya też jest spox :D

użytkownik usunięty
Lubie_chipsy

Paul, Marduk, Steve'a nienawidzę jak psa :-)

Cały klan Mischima bez Jun i jej nieskończonego combosa :-)

ocenił(a) film na 4
Heihachi

Hehe, Lars z 6 fajnie się wpsasowuje do tego klanu od kiedy tez posługuje się Mishima Style

ocenił(a) film na 4

Steve jest zarąbisty jak się potrafi nim kombosy kleić, bardzo dobra postać do uników i kontrataków

ocenił(a) film na 4
Lubie_chipsy

Teraz zastępstwem Jun od 5 jest Asuka, ma bardzo podobny wachlarz ciosów i ogólnie podobnie wygląda tylko jest młodsza :)

ocenił(a) film na 4
psia_kosc

Hwoarang to tez moja ulubiona postać, chodzi Ci pewnie o Leia :)

Michal1992

Moją ulubioną postacią jest Ling Xiaoyu. Gram tą postacią dlatego, że jest szybka ma pokaźną liczbe juggli i uników, a w rękach wprawionego gracza jest postacią niezwykle wkurzająca przeciwnika.

ocenił(a) film na 10
rei_u

Lei na pierwszym miejscu, potem Xiaoyu, Hwoarang i Bryan, pozniej Eddy (lecz zbyt latwo sie nim wykonuje ciosy), jeszcze pamietam ze w tekkenie 2 Brucem mi sie dobrze gralo

Pijany_Mistrz

Dorwałem wersję T 5 jap. furrory ta część niestety nie zrobi!!! Gram Ravenem!!!

rei_u

Już niegram w Tekena jak kiedyś bo nie posiadam niestety żadnej konsoli ale dawałem ostro Lawem i Paulem :-)

aniolek1234

Paul Phoenix wymiata!!!!! i nie ma mocnych:P

matibass

4 postacie: Devil Jin, Jin Kazama, Hwoarang i Baek Doo San ( wszystkie TEKKEN 5)

Anakin_3

Heh, ja skonczylem Tekkena na trzeciej czesci (a teraz gram tylko na emulatorze), ale do rzeczy, ulubione postacie:
1. Paul Phoenix
2. Bryan Fury
3. Yoshimitsu

ocenił(a) film na 4
Anakin_3

Jak lubisz Devil Jina to powinienes kiedys obczaić Angel z drugiego Tag, ma praktycznie idfentyczny wachlarz ciosów i rzutów

ocenił(a) film na 4
rei_u

Zgadzam się, fajne ma tezx poza tym stances , łatwo przez to mozna unikac wrogów i sypać ciosy na low :)

ocenił(a) film na 1
Michal1992

Ta gra ma mase wypasionych postaci :), ale moje typy to - Hwoarang i Jin Kazama !!!

skibson

Natomiast moje ulubione postacie w tej grze to przede wszystkim Jin Kazama i King, któremu zemsta daje niewiarygodną siłę. Mogę także dodać Devil Jina (nie tylko tego z piątki, ale też pozycje [DJP] z Tekkena Tag). Jest to dość komfortowy dla mnie, oraz ciekawy zawodnik, który zachwyca mnie przede wszystkim swoimi Infernalami i EWGF'ami. Moge też zaliczyć do grona "wymiataczy" resztę klanu Mishima/Kazama, oraz Steve'a - może i zaskakujący, może i bokser, ale wymiata jak mało kto. Nie może tego docenić chyba tylko ślepy.

DEVIL_JIN

Drogi Quicksilverze!

Chciałbym ci powiedzieć, że Devil z Tekken TAG Tournament i Devil Jin z Tekkena 5 to dwie różne postaci. Devil z TTT jest Kazuyą, a Devil Jin jak nazwa wzkazuje Jinem.

Sergi_van_Oli

Żeby Tekken na Xboxa się pojawił to by się pograło :-)

Michal1992

Cały Microsoft nie ma tyle kasy, żeby to wyszło na Xbox'a. Nigdy w życiu. Albo rybki albo akwarium.

ocenił(a) film na 4
Michal1992

Już jest :P

ocenił(a) film na 6
Michal1992

Hwoarang, Lei, Law, Yoshimitsu i Nina i Paul

Michal1992

[you] dla mnie Asuka wymiata poprostu

MadaFakaMan

yeah, bitch :D

ocenił(a) film na 10
Michal1992

Dla mnie wymiataja: Feng Wei, Xiaoyu, Bruce, Bryan(tylko w trojce), Hwoarang oraz Lei

ocenił(a) film na 4
Pijany_Mistrz

W piatce Bryan jest za bardzo przepakowany i przegięty, w 6 zdaje się go bardziej zabalansowali

Michal1992

Jin, Devil Jin, Feng, King... Piata część rządzi maksymalnie - najlepsza bijatyka obecnie. Byłem na mistrzostwach Polski ostatnio we Włocławku. i doszedłem do czwartego etapu !! JE !

mreku

w 2 king a w 3 Eddy :D capoeira rządzi ;] kto widział ten wie :P

moonshine

Hwoarang, Jin Kazama, Kazuya, Bryan i King

ocenił(a) film na 4
moonshine

Zatem powinieneś obczaić Christie w takim razie z nowszych części, też walczy capoeirą :)

Michal1992

Hoć jestem dziewczynąto kocham TEKKEN'a. Moje ulubione postaci to Hwoarang te jego tekłondo takie proste a taki skuteczne, potem Ling X lubie nią pograć bo mam frajde jak pokonam kogoś a ten ktoś potem rwie włosy z głowy "jak takie małe g.... mogło mnie pokonać przeciez ona nie ma tyle siły" :P. A na końcu Edek znam wszystkie ciosy nawet te których niema w liście :P i on też wkuża ludzi bo nigdy nie wiadomo gdzie kopne :P. Nie lubie grać silnymi postaciami bo to by było za łatwe. I nie niecierpie Niny (za jej imie) właściwie nie wiem dlaczego.

ocenił(a) film na 3
searypper_2

Moją najulubieńszą postacią jest Kazuya Mishima (najlepiej e Tekkenie 5). Ale dobrzy są też Jin Kazama, Marshall Law, Bruce Irvin...

Ade_Er

moimi ulubionymi postaciami sa hworang, paul, law i jeszcze eddy'm umiem dobrze grac

ocenił(a) film na 4
searypper_2

Ja Hwoarangiem kazdą kombinację znam praltycznie :P Bardzo go zmienili po 5 ale i tak fajnie i gładko combosy się klei. Xiao od 6 w sumie bardziej gram, ma fajne stances takie niskie i latwo nią unikać ciosów. A co do Edka, to niezbyt wymagająca postać, wystarczy sypac na lowy nogami i win :P Powinnaś obczaić Christie bo też walczy capoeirą. Polecam moją ulubioną serię bijatyk Soul Calibur jak lubisz takie rzeczy :) Pozdrawiam

Michal1992

Jin Kazama jest debesciak. Jak nim gram to nie ma na mnie bata.przez tekkena mnie wywalili ze studiow;)bo caly czas napierdzielalem:)ale na szczescie spalil mi sie play'eak:)TEKKEN RULES!!

kaper000

łoo tam najlepszy to był Hwoarang z tymi rudymi włosami i skórzanymi spodniami :F

ZlyCzarny

Hwoarang
Brayan

1 mial zajebiste kombosy nogami a 2 mial wyjebanie silny cios ;D

era

Nina,Criste :)wymiatają laski!.............

użytkownik usunięty
tylaczka

Ghristin,Devil Jin :)))))))))))))))))

ocenił(a) film na 4
kaper000

Tekken i Soul Calibur rules.

Michal1992

Asuka i Xiaoyu :D dwie kochane panienki :P którymi niszcze wszystkich którzy zachcą zawalczyć ze mną ;d

ocenił(a) film na 1
Michal1992

Ja klepie znakomicie kobietami: Niną i Asuką, a z facetów to Heihachim i Kingiem. Lubie też Youshim poczarować.
Ciąga mnie do poznania Juli i Xiaoyu bo jednak wole kobietami walczyć.

p.s
Nie trawie Steve'a;]

ocenił(a) film na 4
Spinoza

Steve to jedna z lepszych i bardziej skillowych postaci , co wy od niego chcecie? :P

ocenił(a) film na 5
Michal1992

Oczywiście najleprzy jest dla mnie:
1.Jin Kazama
2.Jin Devil