Moje typy to Heihachi i King .... Lei też ma wporzo style Kung Fu ......
Ja trzaskam, Lawem, Yoshimitsu, i Fengiem. Ostatnio opanowuje Dragunova. TEKKEN RLZ!!!!!!!!! Pozdro. ENTER... The Tekken!
Sergei FTW najlepszy wg mnie swietny styl najbardziej lubie chyba te jego niskie throwy. Sambo w ogole jest fajne. Lubie tez Alise i Zafine.
oczywiście rudzielec Hwoarang... nawet Kazama z nim przegrywał, jeden i drugi... ;-D
oczywiście jedyna i najlepsza (moim zdaniem) Cristie Monterio, wygrałam nią kilka postaci, szkoda, ze w filmie nie była capoeirzystką :| ale grało się też dobrze policjantem (Lei) :); Yoshimitsu też fajnie wywija ... :DDD
1. Brayan
2. Jin z tekken 3 i Devil Jin, bo mają te samo świetne karate, Jin z nowym stylem to porażka
3. King (widać polubiłem go przez serial z dzieciństwa "Tygrysia maska" i tak zostało )
4. Ogre, True Ogre
5. Gon, bo wkurza innych graczy
6. Nina
7. Paul
8. Kuma
Najmniej lubię:
1. Lei
2. Eddy
3. Heihachi
4. Dr. Boskonovitch
5. Xianyo
Uwielbiam grać Asuką i Jun. Szczególnie w TTT2 stanowią udany duet. Oczywiście lubię też Yoshiego ze względów sentymentalnych;D Aż się łezka w oku kręci za dobrą trójką...
Ja preferuję walkę Kazuyą, w końcu sam ćwiczę taki sam styl walki, jakim on rozkłada na łopatki innych. A najmniej lubię Ediego i Christie. Take cwaniaczki.