Jeden z najlepszych horrorów jaki oglądałam!
Film trzyma w napięciu od pierwszych minut..
Ja osobiście w ogóle nie domyślałam się, co może się wydarzyć! a to w horrorach mi się podoba ;)
wiedza że horror oparty jest na faktach jeszcze bardziej podnosi adrenalinkę ;)
polecam gorąco... ;)
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Również jeden z najlepszych horrorów jakie oglądałam. Po obejrzeniu tego filmu, długo nie mogłam dojść do siebie. Pochłonął mnie ten film xD Czytałam wszystkie ciekawostki związane z TMPM. Rewelacyjny :). i mega straszny.. pozdrawiam.
"to jeden z tych filmów, które TRZEBA ZNAĆ!..:) "
orginal to jeden z tych filmow ktore trzeba znac
a remake?
nawet dobry ale to juz nic specjalnego
kolejna nowa holywoodzka produkcja do obejrzenia i zapomnienia
gdyby nie "masakra" z 74' byloby inaczej ale to tylko remake(czyli proba wydojenia jeszcze kasy ze starego hitu), obejrzec warto ale zachwycac sie nie ma specjalnie czym
To jeden z chlubnych przypadków, kiedy to remake jest całkiem niezły. Wiadomo, że oryginałowi nie dorówna, ale obejrzeć trzeba.
wg mnie to wcale nie trzeba
mysle ze jak ktos ogladal orginal to nic specjalnego nie straci jesli ten film sobie odpusci
nie twierdze ze to zly film, poprostu kolejny remake i naprawde nic specjalnego
No ogólnie nie chodziło mi jakoś specjalnie o ten akurat remake, tylko ogólnie o ten film, że trzeba go znac:)
haha powaznie ci sie podobal?! ja od samego poczatku sie smialam! te wszystkie teksty! jak ten koles lazi z ta pila! przeciez to jest istna komedia! widac ze rzadko ogladasz horrory i nie spotkalas sie z naprawde dobrymi...no ale kazdy ma swoje zdanie. jak dla mnie to film nadaje sie na sobotnie wieczory zeby sie posmiac xD pozdrawiam
rozumiem ze ty czesto je ogladasz i znasz jakies naprawde dobre?
jesli tak to podaj tytuly
chcialem znalezc jakies perelki wsrod filmow ktore ocenilas ale znalazlem tam chyba tylko 4
w tym "creep", "13 duchów" i "freddy kontra jason"(10/10???:))
a po tym co napisalas naprawde spodziewalem sie znalezc tam cos ciekawego
tak jak piszesz kazdy ma swoje zdanie ale skoro innym zarzucasz ignorancje to jestem ciekaw twojego zdania