no trzeba przyznać, że dobry film.
Nie rozumiem tylko czemu autorzy filmu puszczają taką ściemę z tym, że film jest oparty na faktach.
Dobry wakacyjny seans :) a ściema po to by więcej kaski wpadło.. Tak jak w przypadku Blair Witch Project.. :)
To nie jest na faktach,wiekszosc zostało zmyślone ale pierwowzorem dla
filmowego bohatera jest psychopatyczny morderca Ed Gein który zabijal swe
ofiary w podobny sposób,do tego sprzedawał "mięso" sąsiadom brrr
Dobry film:P.A Jessica chyba gra w Siódmym niebie.Tom ja mam zamiar do 4 wytrwać.:)
Oglądałem tą Teksańska masakra piłą mechaniczną i się nie zawiodłem czekając do tej północy
J.Biel świetna jak zawsze jest na co oko zawiesić :)
Dobre sceny no i lekka nuta zakręcenia
Moja ocena to 7/10
Ps. Dziś też muszę zawalić nockę bo walczy Tomasz Adamek <jupi>
Pozdro dla wytrwałych
również wytrwałem ;) choć było ciężko i nie żałuje, i z góry wiedziałem że Jessica przeżyje, bo była z nich wszystkich najmądrzejsza ;], film miał klimat, napięcię i przerażał momentami. czułem to "coś" co mi towarzyszyło przy "Zejściu" ocena 9/10
Ja wytrwałam, bo czekałam na "okno na podwórze". Remake beznadziejnie śmieszny, 3/10. Obejrzałam tylko dlatego, że "Diune" która leciala na Polsacie ogladałam już 2 razy. Ciągle patrzyłam na zegarek, powinni najpierw puścić "okno..." a później tą szmire.
Oglądałam go 3 raz i ja mu daję 10/10...gdyż mnie naprawdę przeraża a w dodatku zachwyca...są dobrzy aktorzy i fajnie jest nagrany. To nie jest jakaś tandeta jak np. Krzyk czy coś tego właśnie typu, morderca nie chodzi za ofiarami jak mrówka z nożem i mimo że jest wolniejszy od swych uciekających ofiar jakoś zawsze za nimi nadąża...Tu ten psychol nie cackał się z nimi i praktycznie w każdej minucie filmu od początku do końca działy się okropne rzeczy..Przedstawiona historia szybko i strasznie. To nie jest naciągany film i starał się przedstawić ta historię opartą na faktach... Uważam że przeraża a tych których nie to nie wiem.. niech sobie wyobraża jakby to oni przeżyli tę cała historię która jest taka realna. Nawet spotkać tego starca na wózku w okropnym domu zachowujący się jak psychiczny....