PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69101
5,8 16 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Ja na prawdę

ocenił(a) film na 2

Na filmie się śmiałam :D. Niektóre sceny jak np. to że koleś musiał usiąć na mózgu i musiał go zrzucić to miałam z kumpelą niezłą bekę :D

Eminem11

O rany, naprawdę była tam taka scena?

ocenił(a) film na 10
Veridell

Już nie czepiam się programowo niskiego poziomu merytorycznego wypowiedzi. To normalka w dzisiejszych czasach... ale żeby komentować coś czego się nie widziało?

dux

Jak to "komentować coś, czego się nie widziało"? Ależ widziałam film, nawet dwa razy a takiej sceny sobie nie przypominam. Może dlatego, że film widziałam dawno.

Zastanów się zanim walniesz kolejny, nieprzemyślany komentarz.

Veridell

O raaaaany, dux, to jest forum, a nie matura z polskiego, można sobie tu pozwolić na bardziej luźną wypowiedź, nie trzeba używać tu słów jakbyś zdawał egzamin i "żeby zrobić dobre wrażenie na egzaminatorach". Relax, Take in easy, baby :)

Była to scena kiedy szeryf kazał temu chłopakowi w okularach pokazać w samochodzie jak dziewczyna się zabił i musiał usiąść na tym siedzeniu, gdzie był mózg.

Pzdr :)

ocenił(a) film na 9
Eminem11

no... śmieszne... komedia wręcz... mózg na siedzeniu... boki zrywać

ashu21

Sposób w jaki to przedstwili sprawił, że się uśmiałam, nie mówiąc już o scenie, kiedy chłopak w okularach dostaje butelką w twarz - spadłam z łóżka ze śmiechu

ocenił(a) film na 4
Eminem11_2

oj dobra dux film jest słąby na 4/10 i tego nie zmienisz

ocenił(a) film na 10
Baiken_aka_Serpico

Tan film to arcydzieło 10/10 i tego nie zmienisz!

Eminen, znasz się tak dobrze na filmach jak na muzyce. Niezłą polewke mam z Ciebie :)
Pewnie oglądałaś film w biały dzień przy browcach i z gówniarami - ja też bym się śmiał :)

Jesteś żałosna i beznadziejna...

ocenił(a) film na 7
Lord_10

Czyli Spider Man 3 nie jest jedynym filmem któremu dałeś 10/10 i który uważasz za arcydzieło. Do arcydzieła mu jednak trochę brakuję:P. Był wg mnie dobry.

ocenił(a) film na 10
Eminem11

Jeden drobiazg mnie zastanawia, jak tej dziewczynie mógł wylecieć móżg skoro wsadziła sobie gnata to pyska i tam strzeliła a nie palneła w łeb???
A jeśli chodzi o scene gdy chłopak dostaje w ryja z butelki i wypluwa swoje zęby to było tak śmieszne, że aż boki sobie zerwałem razem z żebrami ;-) >lol<

jupiter_3

O dziecko neostrady raczyło sie pojawić, wypierdalaj orać pole, buraku. Tak samo jak ty nie zmienisz tego, że rap to muzyka której często się słucha i która ma wielu fanów, śmieciu. Chyba ojciec cie dźgał szydełkiem w serce jak płodem byłeś.

Eminem11_2

to oczywiście było do crb

użytkownik usunięty
Eminem11_2

Jeżeli już mamy się czepiać- pisze się "Take it easy" a nie "Take IN easy"... :P

ocenił(a) film na 10
Eminem11_2

Mandaryna,Doda i Ich Troje też mają wielu fanów...

Eminem11_2

,,Tak samo jak ty nie zmienisz tego, że rap to muzyka której często się słucha i która ma wielu fanów ''

Filmu nie widziałem ale co to fragmentu wyżej o hip hopie crb to się zgodzę ,crb to mastah snob i egoista myśli że jego zdanie jest naj ważniejsze zawsze i wszendzie i wszyscy muszą się go sluchać aż mi go żal

martek165

Pwu o hip hopie i crb miało być .Zeby nikt się już nie pytał

ocenił(a) film na 10
Eminem11

Mieli następną część kręcić i nie kręcą:( Od czasu 2 części Piłki Mechanicznej nie było w kinach dobrej komedii;/

Eminem11

Ja sie śmiałem na początku "Kilo marihuany".Ale i tak film jest na 10