PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Zabijcie mnie, potnijcie piłą mechaniczną, dobijcie kilofem, utnijcie łeb maczetą, zróbcie cokolwiek, ale moim zdaniem remake "Teksańskiej masakry piłą mechaniczną" jest jednym z tych niewielu przypadków(chyba tylko "The Ring" jeszcze oprócz niego) który moim zdaniem jest lepszy od oryginału! "Teksańska masakra piłą mechaniczną" z 1974 roku jest niestety jednym z tych filmów, które z czasem zdążyły się zestarzeć i trudno go teraz oglądać bez śmiechu. Dlatego właśnie remake był jak najbardziej potrzebny i wyszedł świetnie! 8/10 :)

ocenił(a) film na 9
Goku

Mam to samo! Ten film ma niesamowity klimat! Mi sie bardzo podobał! Sceny w domu Hewittów miażdza...
naprawde warto obejrzeć! Polecam!

ocenił(a) film na 5
Kristofer

chyba mało horrorow ogladacie. ponizej oczekiwan film i tyle.

piotruchowy

Ja na tych wszystkich forach nie rozumiem jednego: Czemu wszyscy, co oglądają jakiś kultowy i stary horror się śmieją oglądając go? Przecież widz dokładnie wie, że ogląda horror a nie komedię, więc z czego się śmiać, jak nie ma z czego? Chodzi mi o śmiech ironiczny, a nie taki czarny humor, bo takie śmianie się z horroru zalatuje mi trochę tym, jakby widz na siłę starał się nie bać oglądanego filmu :/