Oglądałem dzisiaj ten film, ale nie dokończyłem bo sie zaciął ;/ Bardzo bym prosił, żeby ktos napisał dokonczenie filmu dokładnie bo jestem bardzo ciekawy jak się skończyło ;p Oglądałem do momentu, kiedy ta dziewczyna ( Erin ) Uciekała od tego '' potwora '' . Już nikt nie żył. I wbiegła tam gdzie są te świnie, a potem do budynku, on ledwo jej nie złapał. Potem ona otworzyła jakies w drzwi, a tam było pomieszczenie (nie pamiętam jak ono sie nazywa ^^ ) z mięsem i to była jakas lodziarnia. I własnie biegła przez tą " lodziarnie " i sie zacieło .. Bardzo bym prosił co było dalej :) Dzięki ..
Nie chce mi się opoiadac szczegóły więc powiem na skróty choć też mi sie nie chce:P
Więc Erin schowała się, a potem ten psychol prawie ją złapał, ale ona była szybsza i zacichała go siekierką, niestety przeżył, ale ona zdołała uciec.. Znów wróciła na ulice i zatrzymała jakiegoś tira. Wyszedł facet i historia się powtórzyła, ona nie była w stanie nic tłumaczyć, on pytał co sie stało itd zupełnie jak z tamtą co popełniła samobójstwo. Tylko,ze Erica się nie zabiła. Kierowca poszedł po pomoc to tych psycholi. Ona próbowała nożem odpalić samochód i wtedy ten policjant przyszedł do niej i jej się udało odpalić samochód, przejechała go trzy razy i uciekła. W jej samochodzie był ten dzieciak co ta psycholka miała i Erica mówiła, że jest kradziony. No, a potem pokazali tak jak na początku, że policja tam dokumentuje całą sprawę i nagle ten psychol z piła wyskoczył i go zabił. Ptem powiedzieli chyba, że znależli tam 30 ciał, dwóch policjantów zabito no i tylko zdjęcie tego psychola mają, bo chyba go nigdy nie złapali.. Koniec
Jak sie nie podoba to poproś kogo innego by lepiej opowiedział, ja lepiej nie potrafię:P
Dzięki za odpowiedź na prośbę mojego kumpla bo właśnie razem oglądaliśmy to ;D i nam się zacięło:) szkoda ze nie moge tego zobaczyć bo coś z płytą u niego ale się troche dowiedziałam od Ciebie ^^ thx
To ja może ładnie dopowiem to co sz. poprzednik skrócił;]
Erin schowała się za wiszącą świnią ale Leatherface zaczął ruszać łańcuchami na których wisiało to mięcho... Jakoś udało jej się uciec wzięła chyba jakiś nóż czy coś tam i schowała się w jednej z metalowych szafek. Zwabiła tego pana potrząsając dzrzwiczkami ale e było tam ich sporo więc Leatherface musiał się troszkę pomęczyć ale kiedy otwierał szafkę która była naprzeciw (było tam jakieś zwierzątko, chyba świnka) ona wyskoczyła zdała cios i..... w szamotaninie nasz biedak stracił rękę... Wtedy wybiegła i wpakowała się do tego tira..(był tak jak opisane wyżej)... Jak pan z tira był u tej zeschizowanej rodzinki ona skorzystała, że wóz szeryfa jest otwarty i chciała go odpalić (dodam że kiedy rodzinka zobaczyła pana z tira bardzo przejęli się tą syt. i wyszli do niego ostawiając dziecko same w pokoju ale Erin włamała się i je zabrała), potem przejechała kilka razy pseudo szeryfa jak ten szukał jej w tirze... Kiedy już tak sobie spokojnie jechała na drodze "musnął" ją piłą nasz przyjaciel;] ale ominęła go i pojechała dalej... reszta jak wyżej