PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Ten film jest beznadziejny w każdym calu!
Nie rozumiem jak można to oglądać!
Zero fabuły!
Krwawa bajeczka dla dzieci, które nie znają się na filmach!
Krew tryska ze wszystkich stron, a potwór, który zabija jest niepokonany! Takie bajeczki są dnem! Prawdziwa masakra!

susanjones

"Krwawa bajeczka dla dzieci, które nie znają się na filmach!(...) Takie bajeczki są dnem!"

Tak, bajeczka od 18 lat :)

"Prawdziwa masakra!"

To chyba komplement dla tego filmu.

ocenił(a) film na 1
Witcher

Tak, bajeczka dla dużych dzieci... ;)

Prawdziwa maskara - nie jest żadnym komplementem dla tego filmu...
Przykro mi...

ocenił(a) film na 3
susanjones

Ani razu się na tym filmie nie przestraszyłem. To po prostu film, który wywołuje obrzydzenie, udając przerażający. Zdecydowanie zgadzam się z przedmówczynią co do fabuły, czyli w tym przypadku do jej braku.

ocenił(a) film na 8
VaDeR_ek

Film jest zajebisty a Tobie radzę obejrzeć ,,Dumę i uprzedzenie" ;] jeśli Teksańska masakra Ci się nie podobała.

ocenił(a) film na 1
TonyMontana21

Nie podobała mi się Teksańska masakra, bo nie ma W OGÓLE FABUŁY i nie ma tam NIC PRZERAŻAJĄCEGO!!! Moim zdaniem jest beznadziejnym filmem!
Szczerze mówiąc wolę filmy, które dają do pomyślenia lub przynajmniej zaskakują i mają swoją historię! To natomiast jest jeden z NAJGORSZYCH filmów, które oglądałam! Takie jest moje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać! A co do filmu: ,,Duma i uprzedzenia", to nie oglądałam i nie mam na to czasu w najbliższej przyszłości...

ocenił(a) film na 8
susanjones

Zrozum dziewczyno że to jest slasher (odsyłam na google), taki podgatunek filmowy, w tego typu filmach giną ludzie, jest też krew i brutalność. Więc kur** nie rozumiem czego się spodziewałaś sięgając po ten tytuł? To tak jakbyś po obejrzeniu komedii romantycznej stwierdziła że w tego typu filmie jest za dużo miłości i uczucia, albo w filmie akcji za dużo strzelaniny i rozbijania samochodów. Idiotyzm, no nie ? Proszę Cię zastanów się następnym razem co piszesz, albo najlepiej poczytaj o gatunkach filmowych, a w przyszłości będzie Ci łatwiej rozróżniać filmy. Domyślam się że nie jesteś i nie będziesz zwolenniczką gatunku slasher, dlatego najlepiej omijaj tego typu filmy z daleka. Prosta i skuteczna zasada, a by w przyszłości nie wyjść ponownie na ignoranta i idiotę.

A jak już koniecznie chcesz zjechać jakiś film, bo powiedzmy miałaś ciężki dzień i pokłóciłaś się z chłopakiem, to użyj to tego odpowiednich argumentów. Bo teksty typu: "Takie bajeczki są dnem" są dla mnie co najmniej śmieszne.

ocenił(a) film na 1
paradox_2

Sięgając po ten film, spodziewałam się horroru!
Bo taki gatunek widnieje na filmwebie!
Niestety, nie znam się na aż takich dokładnych podgatunkach filmu!
Dla mnie horror jest horrorem...
A jak dla mnie TO jest kiepskie i beznadziejne, nie zasługuje nawet na miano horroru - ale to moje zdanie.

Dzięki Tobie zdałam sobie sprawę, co to slasher. ;)
Wybacz jednak, ale nie zamierzam rezygnować z tego typu filmu!
Zwłaszcza, że niektóre z nich lubię...
Ale TEN FILM nie jest jednym z nich...

Co do: ,,miałaś ciężki dzień i pokłóciłaś się z chłopakiem" to tego dnia, nie miałam ciężkiego dnia i nie pokłóciłam się z chłopakiem, gdyż nie mam chłopaka i nie chcę go mieć! Przynajmniej na razie...
Jednak tego dnia miałam na tyle doskonały dzień, żeby wyrazić swoją opinię na temat tego filmu!

Opinia ta nie jest jak widać dla Ciebie taką, jaką spodziewałeś się przeczytać i stąd Twoje oburzenie!
Uwierz, ja też nie lubię czytać opinie z którymi się nie zgadzam, ale tak już jest...
Nienawidzę też wulgaryzmów, którymi i tak nic nie wskórasz, a świadczą tylko o Tobie...

Jak dla mnie film nie miał fabuły, był głupi, a głupoty w filmach nienawidzę!(Błagam, nie karz mi pisać przykładów! <nie chcę wracać do tego filmu pamięcią!>)

Pamiętaj, że to moje zdanie, że wyrażam tylko swoją opinię z którą nie musisz się zgadzać... ;)