Film naprawdę bardzo słaby i nudny. Jakoś zmusiłem się aby przebrnąć przez całość, ale nie znalazłem w nim nic ciekawego. Praktycznie brak klimatu, masa błędów, denna gra aktorska i wybrakowana fabuła. Zakończenie też beznadziejne. Ogólnie całkiem odradzam ten film, mimo iż uwielbiam horrory.
PLUSY
+ Początek
+ Niektóre lokacje wieją grozą
MINUSY
+ Fabuła dla matołów
+ Gra aktorów na żenującym poziomie
+ Akcja niemal nie istnieje
+ Brak klimatu
Moja ocena 3/10
+ Fabuła dla matołów
A który horror ma tak wybitną fabułę?? Powinienieś wiedzieć skoro tak "uwielbiasz" horrory?
+ Gra aktorów na żenującym poziomie
Co do młodych to sie zgadzam, sam bym ich ;lepiej zagrał, ale psychole byli spoko np. R Lee Ermey, super, chyba nie powiesz że źle grał?
+ Akcja niemal nie istnieje
Nie, wcale, nie istnieje. NIc sie nie dzieje przez cały film.... Hahaha dobre. Akcji to nie ma w świcie żywych trupów...
+ Brak klimatu
Klimat jest, oczywiscie nie tak cież ki jak w oryginale ale jest, poteguje go muzyka i scenerie. powinines zauwazyc.
Twoje argumenty sa smieszne i tyle.pozdrawaim
A ja jestem jak najbardziej za. Jak nie lubię oglądać horrorów tak na tym się po prostu wynudziłam. Całkowicie może nie był zły, ale według mnie nei był fascynujący. Podobnie oceniam. Pozdr
BTW: [do tego kogos nade mną] Oczywiście, że argumenty są przekonujące, poza tym nie masz prawa krytykować czyjegoś zdania. Kultury by się trochę przydało :|
Bardzo dobrze grała też Jessica Biel. Szeryf najlepiej, zresztą kto oglądał
to pamięta jego słynną kreację z "Full metal jacket" Stanleya Kubricka.