PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10079}

Telemaniak

The Cable Guy
1996
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44080
6,0 17 krytyków
Telemaniak
powrót do forum filmu Telemaniak

ten film to dramat i to jeszcze w marnym wydaniu z głupimi minami Carreya. nic śmiesznego a wręcz momentami żałosne.

ocenił(a) film na 8
Charlie_M_

DTrochę w tym racji jest. Komedia to nie była. Myślę że w zamyśle twórców miałby to byc dramat.
Hmm a może taki miał ten film być, dawaćcos do myślenia i śmiesząc. Mnie się podobał. Carrey jak to On, typowy komik, dodał trochę takiej nutki. Ale czy żałosny? no może momentami. Niektóre sceny za to były całkiem dobre. tak wyrównało się.
pzdr;)

ocenił(a) film na 9
Charlie_M_

A ja uważam, że to świetny film, który wcale nie jest żałosny... czasami wręcz groteskowy ;>

ocenił(a) film na 9
LadyCzikita

Zgadzam się. Myślę, że trochę nie doceniacie tego filmu :)

ocenił(a) film na 10
Charlie_M_

ee tam, nie znacie się! skoro nie nazywacie tego filmu komedią, to znaczy że straszne z was sztywniaki i zero jest w was poczucia humoru.

Na na tym filmie uśmiałem się niemal że do łez. SERIO! nie pamiętam w tej chwili filmu na którym bardziej się naśmiałem... banan na twarzy przez cały film, a na dwóch scenach to niemal nie pękłem ze śmiechu :D

1. "Można poprosić sztućce? -W średniowieczu nie było sztućców - może pepsi?? :) :D !!!
2. Mamo, ja chcę braciszka!!! -Mama właśnie po to idzie do baru <LOL>

Oczywiście humor w jak najbardziej czarnym wydaniu - taki jak kocham najbardziej ;)