PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139160}

Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

Tenacious D in The Pick of Destiny
2006
7,2 70 tys. ocen
7,2 10 1 70069
6,0 25 krytyków
Tenacious D: Kostka Przeznaczenia
powrót do forum filmu Tenacious D: Kostka Przeznaczenia

100% zabawy

ocenił(a) film na 6

Oceniłem ten film na 10. Wiem, że na 10 są oceniane filmy wybitne, arcydzieła światowej kinematografii, aczkolwiek... Po prostu świetnie się bawiłem! :) Uśmiałem się jak nigdy podczas oglądania filmu po raz pierwszy. Osoby obeznane trochę z muzyką z tego gatunku wyłapią zapewne wiele smaczków w tejże produkcji. Nie można też powiedzieć, że obsada jest słaba. Wiele zabawnie zarysowanych postaci drugoplanowych a co do kreacji JB i KG. To są komicy, do diaska i świetnie się ze swoich ról wywiązali! :D Do tego Dio i Dave Grohl w roli diabła :D. I danie główne: muzyka. Jestem wielkim fanem Tenacious D i ich stylu, a muzyka w tym filmie jest boska. Dotąd puszczam sobie większość piosenek z tej produkcji min. niesamowite "Classico"

Film polecam każdemu kto chce się dobrze bawić, w szczególności docenią go Ci którzy interesują się muzyką. Pozdrawiam! :D

ocenił(a) film na 9
Snickers11

No arcydziełem ten film może i nie jest, ale kto by się tym przejmował przy ocenianiu filmu z tak świetną muzyką :D Widziałem ten film kilka razy i zawsze się świetnie przy nim bawiłem. Ze znajomymi oglądanie tego filmu jest jeszcze fajniejsze :D:D

użytkownik usunięty
Snickers11

Podpisuję się rękami i nogami.
Chociaż słownictwo jest momentami tragiczne, to można się przednio uśmiać :-)