Termin

Deadline
2009
5,1 3,3 tys. ocen
5,1 10 1 3342
Termin
powrót do forum filmu Termin

Dla mnie rewelacja

ocenił(a) film na 10

Przyznaje że może sie wydawać scenariusz już znany, ale dla mnie i tak super..świetna gra Brittany!film trzyma w napięciu i koniec jest zaskakujący..po niektórych komentarzach widze że chyba ludzie nie wiedza ze to nie horror i tego typu film są dla nich za trudne do zrozumienia ;)

mosia22

to może objaśnisz??bo ja tego nie mogę pojąć..może jakbym zrozumiała ocena byłaby wyższa:)

ocenił(a) film na 10
Joanna_jpg

Nie mówie że film musi sie komuś podobać..ale po co oceniac go jak sie nie rozumie?..wtedy najlepiej obejrzeć jeszcze raz;)..moja interpretacja filmu jest taka że głowna bohaterka przeżywa załamanie nerwowe. Wprowadza sie do opuszczonego starego domu( co mnie smieszy osobiście zawsze ze jedna osoba sama mieszka w wielkim domu na odludziu totalnym) nagle w domu zaczynaja sie dziać dziwne rzeczy..na końcu dowiadujemy sie że wszystko co zostało w filmie pokazane jest fantazją głownej bohaterki..która sama nie wiem co jest fikcją a co rzeczywistością..Lucy tak jakby jest odbiciem jej samej, jej przeżyć uczuć..w tym swoim szaleństwie tworzy wspaniały scenariusz..tak to rozumiem..zreszta to sa tylko słowa które nie oddadzą w pełni mojego zachwytu i przekazu film..ja po prostu to czuje :)

mosia22

Szmaciudro nie spojleruj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wywalić takich matołów

ocenił(a) film na 10
Maverick0069

kogo nazywasz matołem..my tu prowadzimy rozmowe..masz z tym problemy twoja sprawa ale nie obrażaj innych!

ocenił(a) film na 7
mosia22

Nie wiem po w ogóle mu odpowiadasz .

mosia22

Pomijając formę zwrócenia uwagi Maverick0069 ma rację. Jeżeli w temacie pojawia się spoiler to powinno to być jakoś zaznaczone. breton1 - nie broń spraw, na których jesteś na z góry straconej pozycji, mosia22 - nie wrzucaj spoilerów bez uprzedzenia.

ocenił(a) film na 10
Moger

wybacz mój błąd faktycznie mogłam sie tak nie rozpisywać ;)

ocenił(a) film na 3
mosia22

Film jest cieńki i to bardzo, zakończenie powoduje ze ma głębszy wymiar i za to jedynie plus. Mozna zobaczyc i szybko zapomniec.