żałosne, nudne i naciągane. życia w tym filmie tyle co w zdechłej musze. aktorzy wodza błednym wzrokiem po ścianach jakby nieobecni (zapewne powtarzaja w myślach tekst na nastepna chałturę), a rekordy bije s. segal. przykład? facet dzwoni do niego że za dwie minuty wybuchnie bomba i pyta się co ma z tym zrobić, a segal bez przekonania wali mu jakieś kazanie o miłosci czy czymś jeszcze bardziej nie na miejscu. a przy okazji, pytanie retoryczne: jaki jest sens umieszczac w budynku dwie bomby, ta w piwnicy wybuchnie za dwie, a ta na dachu za 10 minut???? beznadzieja...
Oglądając ten film miałem wyłączone wszystkie zmysły ;) na końcu już nie kontaktowałem, ale tego szczegółu nie mogłem przegapić ;) hahaha Terroryści mieli chyba nadzieję, że będzie więcej ofiar, bo gdy wybuchnie jedna bomba i zabije wszystkich, to druga pozostanie w gruzach i wybuchnie gdy na miejscu będą służby ratownicze i tłum gapiów. Cóż za inteligentni terroryści i scenarzysta hahahaha
Też zwróciłem na tę bomby uwagę, zupełny bezsens;D. I jeszcze mnie zastanawiało, jakim cudem saper policyjny umie sztuki walki i bezbłędnie strzelać z broni? Ale to chyba zasługa Seagala. On może wcielić się w każdą rolę, i tak będzie maszyną do zabijania;P
3/10
Na prawdę szkoda mi Seagala. To był chyba pierwszy film, w którym widziałem że seagal prawie się nie bił. A jak już do tego doszło to ujęcia były kiepsko nagrane.
zdecydowanie nuda :)
zdjecia slabe, realizacja tez nie szczegolnie ciekawa...
no i panie kto za to placi?
zalosne kino... pyun przewaznie trzymal jakis poziom ale tutaj to polecial po prostu... poza tym slaby scenariusz zenujace zdjecia i montaz... szkoda fajnej obsady... film wazny dla fanow seagala bo chyba od tickera (i moze patrioty) zaczyna sie trwajacy do dzisiaj upadek stevena.. wypadniecie z mainstreamu w segment kiepskiego B...
Jak ktoś zasnąl podczas ogladania to - jego zysk:P. Szkoda, ze w ogole toto powstalo.Co do Sizemore, ze to dobry aktor-no nie wiem , IMO kiedy on jest w obsadzie to lepiej z daleka od filmu..co by sie tu potwierdzalo ;)