The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66125
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

Jedyna wada S.M. Gellar w "roli gównej" (a tfu). A co do mojej ogólnej oceny 8/10. Może nie jest, aż taki straszny, ale są dość ciekawe momenty i fabuła całkiem, całkiem. Polecam

ocenił(a) film na 7
SWW

To fakt ;) zgadzam się, ża ta aktorka nie bardzo pasuje do tego filmu..

ocenił(a) film na 10
Telemnar

Słucham? Sarah nie pasuje do tego filmu? odbiło wam? To jest jedna z najlepszych i najseksowniejszych aktorek (poza Jennifer l. Hewitt). Filmu jeszcze nei oglądałam ale na pewno suuuper!!! A jesli uważacie ze smg jest do bani to obejrzyjcie sobie Krzyk 2, koszmar minionego lata lub szkołę uwodzenia...A zmienice szybciutko zdanko...

ocenił(a) film na 7
Aneczka_3

no właśnie ona tylko do takich filmów pasuje... bo to, że jest seksowna nie znaczy, że jest utalentowana...

ocenił(a) film na 7
Telemnar

Mimo wszystko The Grudge, odbiega troche charakterem od innych filmów, w których ona grała... w filmach dla durnych amerykańskich nastolatków...

Telemnar

A to, ze jest seksowna nie znaczy, że nie jest utalentowana...A "do takich filmów nie pasuje" tzn. do jakich? Koszmar minionego lata, krzyk 2 to horrory a szkoła uwodzenia to dramat.Natomiast Scooby doo to komedyjka. Są to zupełnie różne gatunki i w kazdym rodzaju filmów spisała sie równie dobrze. Jak nie mozecie przezyc że jest naprawde wspaniała to przynajmniej znajdzcie sobie inne obiekty zaczepek...

ocenił(a) film na 7
pawelluci

Spoko ;) Niech sobie dziewczyna żyje i ma się dobrze. Ja wolę Kate Blanchet.

SWW

Rzeczywiście Buffy, no i jeszcze Max z Rosswell- ten paranormalny duet zepsuł troche klimat filmu. Daleko mu do Ringu, ale chwilami naprawde przerażajacy. Warto zobaczyć.

ocenił(a) film na 6
SWW

Mi również film się podobał... I ni eprzeszkadzała mi S.M. Gellar w roli głównej. Polecam wszystkim:) nie widziałam jeszcze japońskiej wersji... Ciekawe jak im to wyszło:) Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
little_worm

eeee nie lubię Geller, nie podobała mi się (oczywiście to moje subiektywne zdanie). Dobrze wypadłaby Kidman.. Albo nawet Fairuza Balk, Geller jakoś nie buduje odpowiedniego klimatu...

ocenił(a) film na 10
goianu

Mówisz, ze Kidman tu by lepiej wypadła??Hehe...Oglądałam z nią film Inni i wiesz mi tam ona wcale nei robi lepszego klimatu niż Gellar w tym filmie...Ech..A jak coś nie poasowało to po co szełeś go oglądać?