One są super ! Wszystkie oglądałem a mam 13 lat. Znacie jeszcze inne filmy tego rodzaju? Pliss!Tego typu horrory są najfajniejsze, a zaraz potem są horrory "brutal and siekiera" :-), ale te też są fajne. Np. Oszukać przeznaczenie czy piła z nich można się pośmiać widząc odcięte głowy odrąbane palce czy poranne masakry. Klątwa i inne podobne horrory bardziej budzą we mnie lęk i fajnie się je ogląda po raz kolejny !!!
Nom, ja też ubóstwiam te horrory, a również mam 13 lat :) Niestety nie znam innych filmów tego rodzaju,a szkoda :(
acha własnie oglądnąłem poraz kolejny a i tak czułem mały dreszczyk 1 uwielbiam to 1 tak bardzo trzyma w napięciu ! brr ! :-)
Ostatecznie, trochę podobny do Klątwy i Ringu jest film "The Shutter-Widmo". Mnie się podobał :)
no to rozumieeeeem :) miłegpo oglądania życzęęęęę ;}ach, i napisz potem jak wrażenia ;]
Nom
W końcu to Kayako :P Znowu mam fazę na Klątwę i wstawiam ten obrazek wszędzie, gdzie jestem zarejestrowana ;]
jej, ja tez chcem byc mlocny i miec tsynascie lat... a mam tylko pienc i was nie lozumiem. mnie w ogole nie psestlasyl.