The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66130
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

One są super ! Wszystkie oglądałem a mam 13 lat. Znacie jeszcze inne filmy tego rodzaju? Pliss!Tego typu horrory są najfajniejsze, a zaraz potem są horrory "brutal and siekiera" :-), ale te też są fajne. Np. Oszukać przeznaczenie czy piła z nich można się pośmiać widząc odcięte głowy odrąbane palce czy poranne masakry. Klątwa i inne podobne horrory bardziej budzą we mnie lęk i fajnie się je ogląda po raz kolejny !!!

ocenił(a) film na 5
david12_12

Nom, ja też ubóstwiam te horrory, a również mam 13 lat :) Niestety nie znam innych filmów tego rodzaju,a szkoda :(

ocenił(a) film na 9
GloomyAngel666

szkoda :-( ja poprostu kocham takie chorrory ! :-( :-(

ocenił(a) film na 9
david12_12

acha własnie oglądnąłem poraz kolejny a i tak czułem mały dreszczyk 1 uwielbiam to 1 tak bardzo trzyma w napięciu ! brr ! :-)

ocenił(a) film na 5
david12_12

Ostatecznie, trochę podobny do Klątwy i Ringu jest film "The Shutter-Widmo". Mnie się podobał :)

ocenił(a) film na 9
GloomyAngel666

a nie jest straszny jak na 13 lat ? (post troche za krótki więc przedłużam)

ocenił(a) film na 5
david12_12

Ehem... Cóż... Dla mnie nie :P W ostateczności można oglądać w dzień ;)

ocenił(a) film na 9
GloomyAngel666

acha :-) to oglądne w wieczór :-) ::::::::::::::::::::::

ocenił(a) film na 5
david12_12

no to rozumieeeeem :) miłegpo oglądania życzęęęęę ;}ach, i napisz potem jak wrażenia ;]

ocenił(a) film na 9
GloomyAngel666

ok z chęcią :-) ( post troszkę zxa krótki :-( :-(

ocenił(a) film na 9
david12_12

ps. masz spoko nowy obrazeczek. fajny . taki mroczny i w ogóle :-)

ocenił(a) film na 5
david12_12

Nom
W końcu to Kayako :P Znowu mam fazę na Klątwę i wstawiam ten obrazek wszędzie, gdzie jestem zarejestrowana ;]

GloomyAngel666

jej, ja tez chcem byc mlocny i miec tsynascie lat... a mam tylko pienc i was nie lozumiem. mnie w ogole nie psestlasyl.

ender140

bo jesteś za głupi żeby cię wystraszyć

ocenił(a) film na 9
Armagedon

ogladnąłem the shutter w nocy. wrażenia po filmie - tak jak chciała glomy -
to spoko filik ale kurcze, w ogóle sie nie bałem, ale mnie i tak o to nie chodziło :-) filom fajny do bólu :- ))))