The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66130
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

Byłam wczoraj w kinie,czekałam 4 godz. ale nie żałuje.Film dobry,ale nie najlepszy.Muzyka świetna i własnie ona dodaje dreszczyku,jakby nie było jej to cały film bybył kiepski.W kinie sporo osób:jedni przyszli sie napić i nie mam zielonego pojęcia po co przyszli do kina-bardzo mało rozgarnięci(Jeden tłumaczył drugiemu),jeszcze inni śmieli sie w sytuacjach które nie były śmieszne np.spadający profesor z balkonu.,jeszcze inni przyszli sie najeść lub pogadać.Ludzie idziecie do kina a jak macie ochote sobie pogadać to idzcie do baru i dajcie obejrzeć innym w skupieniu.Wracając do filmu;gra aktorska całkiem całkiem i tak naprawdę nie przestraszyłam sie zbytnio może jakbym oglądałam japońską wersję to może.Polecam osobom, które lubią dreszczy po plecach i ten dzwięk w telefonie.:)

ocenił(a) film na 6
sara76

Ja też lubię ten dźwięk ;). I już 100 razy mówiłem ,że do kina na horrory lepiej nie chodzić ,a teraz jeszcze podałaś świetne uzasadnienie. Pozdrówki ;)

Kwic

Cześć!Słuchaj możesz mi pomóc i wytłumaczyć mi jak np.dodać swoje zdjęcie(to wiem;)),ale pozostałe filmy jakie lubię itd.Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 6
sara76

A masz może gadu-gadu? Moje to 2656276 ,odezwij się to Ci wszystko wyjaśnie ,bo troszkę gadać przez postowanie :D

sara76

Zawsze na gorze przy tytule kolo gwiazdek masz "dodaj do ulubionych" klik i po sprawie :)

pozdrawiam.