The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66125
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

To była raczej komedia a nie horror. Niech ci Chińczycy nie robią se jaj że chodząca drętwa lalka jak z wychodka w mroźna noc kogoś przerazi. nie każda scena która była straszna nie przerażała tylko rozśmieszała(co prawda najpierw bł wrzask a potem śmiech :))

Pif_Paf

To nie Chińczycy ale Japończycy :P

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 9
Pif_Paf

Nie wiem jak można mylić Chińczyków z Japończykami. Pomyśl, zanim coś napiszesz.

ocenił(a) film na 4
PrincessSerenity

Według mnie założyciel tematu to frajer. xD Pozatym pisze, że się nie przeraził po czym w poście, że najpierw był krzyk, potem śmiech...

xDrejzler

Milcz niewdzięcznico!!!!!Ty sama jesteś durna jak pudełko po kremie na zmarszczki(którego używasz :P).Lepiej zamilcz,bo tylko zapychasz mi temat

PrincessSerenity

Jak widać można,mądralo :P<lol>

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Po pierwsze nie jestem dziewczyną...

Po drugie Twój pierwszy post jest na poziomie przedszkola więc nie sądzę, że mamy o czym rozmawiać...

xDrejzler

A ja sądzę,że jesteś głuPSZY niż myślę dziewko!!!XD

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Temu panu chyba już podziękujemy... Kolejny dzieciak, który nie ma co robić.

xDrejzler

No to chyba czas odejść zakało ludzkości....mamusia czeka przed monopolowym!

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Drugia Adaś Działo...

Pif_Paf

żałosny jesteś chłopie, a Twoje teksty mnie rozwalają-.-'
skoro najpierw był krzyk a potem śmiech to znaczy, że film trzymał Cię w napięciu, więc się jednak bałeś :DD
a z tym, że Twoje wypowiedzi są na poziomie podstawówki to jak najbardziej się zgadzam :DDDD

gorgeous65

Zamknij gębe!!!!Już mi się płakać chce jak widzę jak takie dzieci jak ty takie głupoty piszą

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Uuuu... Jakie nakazy... Weź, daj już sobie spokój, bo tylko pogorszasz swoją sytuację...

ocenił(a) film na 4
xDrejzler

10 dla Włatców Móch ---> Gratuluję gustu...

xDrejzler

Przynajmniej go mam Niemyty bachorze...8 dla klątwy...daj sp

Pif_Paf

*Daj spokój

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Wole dać 8 Klątwie niż 10 Włatcom Móch... Nie ośmieszaj się... Pozatym pokazujesz swój poziom i z Twoich postów można wyczytać jakim jesteś człowiekem... Jeśli każdego kto ma inne zdanie niż Ty nazywasz 'niemytym bachorem' to powodzenia w życiu życzę Ci...

xDrejzler

Nie potrzebnie ubolewasz na de mną,bo powinnaś zająć się swoimi żalami...włącz Radio Maryja zakało to cI polepszy humor...głupek z ciebie

ocenił(a) film na 4
Pif_Paf

Ciebie się pisze z dużej litery ze zwykłej grzeczności... Weź wyluzuj trochę, bo chyba się zapędziłeś.

xDrejzler

No trochę....:)