To była raczej komedia a nie horror. Niech ci Chińczycy nie robią se jaj że chodząca drętwa lalka jak z wychodka w mroźna noc kogoś przerazi. nie każda scena która była straszna nie przerażała tylko rozśmieszała(co prawda najpierw bł wrzask a potem śmiech :))
Nie wiem jak można mylić Chińczyków z Japończykami. Pomyśl, zanim coś napiszesz.
Według mnie założyciel tematu to frajer. xD Pozatym pisze, że się nie przeraził po czym w poście, że najpierw był krzyk, potem śmiech...
Milcz niewdzięcznico!!!!!Ty sama jesteś durna jak pudełko po kremie na zmarszczki(którego używasz :P).Lepiej zamilcz,bo tylko zapychasz mi temat
Po pierwsze nie jestem dziewczyną...
Po drugie Twój pierwszy post jest na poziomie przedszkola więc nie sądzę, że mamy o czym rozmawiać...
żałosny jesteś chłopie, a Twoje teksty mnie rozwalają-.-'
skoro najpierw był krzyk a potem śmiech to znaczy, że film trzymał Cię w napięciu, więc się jednak bałeś :DD
a z tym, że Twoje wypowiedzi są na poziomie podstawówki to jak najbardziej się zgadzam :DDDD
Uuuu... Jakie nakazy... Weź, daj już sobie spokój, bo tylko pogorszasz swoją sytuację...
Wole dać 8 Klątwie niż 10 Włatcom Móch... Nie ośmieszaj się... Pozatym pokazujesz swój poziom i z Twoich postów można wyczytać jakim jesteś człowiekem... Jeśli każdego kto ma inne zdanie niż Ty nazywasz 'niemytym bachorem' to powodzenia w życiu życzę Ci...
Nie potrzebnie ubolewasz na de mną,bo powinnaś zająć się swoimi żalami...włącz Radio Maryja zakało to cI polepszy humor...głupek z ciebie
Ciebie się pisze z dużej litery ze zwykłej grzeczności... Weź wyluzuj trochę, bo chyba się zapędziłeś.