Warto. Film jako horror się sprawdził - miał przestraszyć i zeschizować widza. Jednak denerwujący może być brak chronologii, ciągłe przeplatanie się teraźniejszości z przeszłością przyprawia o mętlik w głowie. Po obejrzeniu filmu ma się uczucie, że pozbawiony był on głębszego sensu, wiele sytuacji nie zostało do końca wyjaśnionych i tak naprawdę nie wiadomo jak zginęli co niektórzy bohaterowie... ale ogólnie było strasznie (chociaż momentami także śmiesznie przez te dziwne odgłosy niby bekania czy charczenia, bo nie wiem jak to nazwac:D). Świetne zdjęcia i klimat filmu. Polecam.
stary!!!!!!!!!!! wiesz co , szkoda płytki , weź sie lepiej poucz przez te póltorej godziny, aha JAK widziales RING i DARK water to tego juz nei musisz ogladac- znowu czarnowlosa suka ze szpetnym ryjem prubuje kogos wystraszyc a ci debile powyzej sie nia podniecaja chyba
Sam jesteś debilem . Horror był wypaśny na maxa ,podobnie jak The RIng. Dark Watera nie widziałem ,ale mam zamiar. I co z tego ,że znowu dziewczynka? Mi to nie przeszkadza do dobrego posrania się ze strachu. Film wypas!! polecam szczerze! pozdro
ty dziecko jesteś. mama wogóle pownna ci zabronić oglądania nie tylko horrorów ale i tv.
Nie jestem może specjalnym koneserem horrorów ale ten film zrobił na mnie ogromne wrażenie. Oglądanie "Klątwy" o 00:00 w nocy z systemem 5:1 naprawde daje popalić ;]! Tylko radze wybrać sobie odpowiednią porę i towarzystwo na seans. (np. żebyś nie trafił na niektórych z "odważnych inaczej" przedmówców). Szezrze polecam ten film! POZDRO!
Zgadzam się z przedmówcą w 100% :D ( Kurde ,jeśli 2 razy powtórzy się ten sam post to przepraszam ,ale nie wyświetlił mi się pierwszy to piszę drugi)