The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66125
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

Zabawne

ocenił(a) film na 7

No dobra, rozumiem, straszne, bo chodzą sobie i zabijają ze strasznym wyglądem i odgłosami, ale prosze... dawno sie tak nie uśmiałam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
miqel10

może nie to co za dzieciaka co bałem się iść do kibla na niższym piętrze na którym nikogo nie było, ale od 5 lat chyba tylko dokument o egzorcyzmach anneliese michel mnie bardziej przerazil (albo rownie)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
EskaRockfan

I właśnie tą, jakże inteligentną i bogatą językowo wypowiedzią, udowodniłaś, że to raczej Ty masz coś nie tak z głową. Jak chcesz sobie porzucać mięsem, to się udaj do rzeźni. Myślę, że ten portal nie został stworzony po to, żeby jakaś gówniara obrażała innych użytkowników tylko dlatego, że mają oni trochę inne poglądy od niej. Choć może i nie jesteś dzieckiem ale w każdym razie tak się tutaj zaprezentowałaś. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
qrak16

No to raczej ty sie zastanów, nazywasz gówniarą kogoś kogo nie znasz, kultura 100%. Jeżeli chcesz sobie mnie poobrażać, to sory nie ten portal, znajdź sobie jakiegoś barana na gg albo gdzieś. A w swojej wypowiedzi przyznałaś mi racje, więc jest mi miło. Dla mnie ten film był zabawny, a wy zjechaliście moją opinie, przepraszam bardzo ale swoją opinię będę wyrażać i ktoś komu się ona nie podoba tego nie zmieni.