no bez przesady w tym filmie sie NIC nie dzieje, nic nie ma jakiegos sensownego wytlumaczenia, standardowo wszyscy gina oprocz glownej bohaterki, no i po jacys ludzie w tak wielkim miescie-wszyscy wszedzie sa sami, a koncowka - pozal sie panie Boze... za ile druga czesc - zdaza w tym roku nakrecic??? chociaz w sumie nie wiem czy ktos zechce na to pojsc...
Oglądałeś albo w kinie ,ale nie wczuleś się tak jak ja. Ale obstrachując od tego powiedz mi : jaki horrory Cię serio wystraszyły skoro klątwa byla do dupy? Wskazane by było wymienić co najmniej 3:D ,a jeśli nie ,to znaczy ,że poprostu twój łeb nie jest do horrorów :] (bez obrazy). Pozdro
Jestem fanek horrorow i ten mi sie podobal. Miales zle nastawienie ...
Ostatnio malo kreca dobrych horrorow, wiec z braku laku i kit dobry
Film od 18, tak .... moim zdaniem spokojnie mogłyby pujśćna to dzieci w wiemu 14 lat ... bo na mnie nie zrobił dużego wrażenia ... chociaż ciesze się, że nanim byłam :P
Popieram w 100% ten film nadaje sie dla dzieci w wieku 12-15 lat moze na dzieciakach to to bekanie przez caly film zrobi wrazenie dla mnie ten film za scenariusz zasloguje na 3\10 a fakt dobrych horrorow ostatnio nie ma !!! lepiej juz poczytac frediego, pamietam balem sie isc spac!
Hmmm, faktycznie, mało straszny. Ale jednak bardzo dobry. Mam do szanownych krytyków pytanko.. Wymieńcie naprawde doskonałe i straszne horrory.. (pyanie kieruje do wszystkich)
Kairo , Ringu (jap.) , bardziej thriller ale według mnie nadaje się - Cure, być może Ju-on (jap.)
A dla starych wyjadaczy , stare dobre Evil Dead :D
A dla popapranych Castle Freak
Jak dla mnie genialnym horrorem byli "Inni" Aleandro Amenabara, drugi w moich ulubionych horrorach to seria "Evil Dead" no i oczywiście "Martwica Mózgu" Peter'a Jackson'a...
Jak dla mnie genialnym horrorem byli "Inni" Aleandro Amenabara, drugi w moich ulubionych horrorach to seria "Evil Dead" no i oczywiście "Martwica Mózgu" Peter'a Jackson'a...
hahahah jesli ten film to horror to sorry ale cos tu nie jest tak... ten film to po prostu istna komedia i tyle... nie znam osoby ktorej ten film by sie spodobal... w ogole wielkie zero, no i oczywiscie te odglosy! hahahaha zalosne ...
A ja znam osoby, którym się ten film podobał... Może jakieś tam odgłosy były żałosne, ale mnie akurat miejscami film zainteresovał... Ale przynam, że vidziałam już dużo lepszych i cekavszych horroróv.
Pozdraviam :)