The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66130
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

no bez przesady w tym filmie sie NIC nie dzieje, nic nie ma jakiegos sensownego wytlumaczenia, standardowo wszyscy gina oprocz glownej bohaterki, no i po jacys ludzie w tak wielkim miescie-wszyscy wszedzie sa sami, a koncowka - pozal sie panie Boze... za ile druga czesc - zdaza w tym roku nakrecic??? chociaz w sumie nie wiem czy ktos zechce na to pojsc...

użytkownik usunięty
katex1983

film byl superrrrr!!!!!!!!!!!ty to sie chyba na horrorach nie znasz!!!

ocenił(a) film na 6

Oglądałeś albo w kinie ,ale nie wczuleś się tak jak ja. Ale obstrachując od tego powiedz mi : jaki horrory Cię serio wystraszyły skoro klątwa byla do dupy? Wskazane by było wymienić co najmniej 3:D ,a jeśli nie ,to znaczy ,że poprostu twój łeb nie jest do horrorów :] (bez obrazy). Pozdro

Kwic

No to chyba Ty się nie znasz.

(bez obrazy)

Ten film to totalny współczesny kicz.

Kwic

Heh. Może 'Ju-on', 'Ju-on 2', 'Uzumaki'?

użytkownik usunięty

Jestem fanek horrorow i ten mi sie podobal. Miales zle nastawienie ...
Ostatnio malo kreca dobrych horrorow, wiec z braku laku i kit dobry

użytkownik usunięty
katex1983

Film od 18, tak .... moim zdaniem spokojnie mogłyby pujśćna to dzieci w wiemu 14 lat ... bo na mnie nie zrobił dużego wrażenia ... chociaż ciesze się, że nanim byłam :P

a ja słyszałam że to zajefajny film... tak mi kolega opowiadał...

katex1983

Popieram w 100% ten film nadaje sie dla dzieci w wieku 12-15 lat moze na dzieciakach to to bekanie przez caly film zrobi wrazenie dla mnie ten film za scenariusz zasloguje na 3\10 a fakt dobrych horrorow ostatnio nie ma !!! lepiej juz poczytac frediego, pamietam balem sie isc spac!

ocenił(a) film na 7
Blyskawica76

Hmmm, faktycznie, mało straszny. Ale jednak bardzo dobry. Mam do szanownych krytyków pytanko.. Wymieńcie naprawde doskonałe i straszne horrory.. (pyanie kieruje do wszystkich)

goianu

Kairo , Ringu (jap.) , bardziej thriller ale według mnie nadaje się - Cure, być może Ju-on (jap.)
A dla starych wyjadaczy , stare dobre Evil Dead :D
A dla popapranych Castle Freak

goianu

Doskonały i straszny horror to the ring w amerykańskiej wersji

użytkownik usunięty
goianu

Jak dla mnie genialnym horrorem byli "Inni" Aleandro Amenabara, drugi w moich ulubionych horrorach to seria "Evil Dead" no i oczywiście "Martwica Mózgu" Peter'a Jackson'a...

użytkownik usunięty
goianu

Jak dla mnie genialnym horrorem byli "Inni" Aleandro Amenabara, drugi w moich ulubionych horrorach to seria "Evil Dead" no i oczywiście "Martwica Mózgu" Peter'a Jackson'a...

użytkownik usunięty
goianu

katex1983

Zgadzam sie w stu procentach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
katex1983

hahahah jesli ten film to horror to sorry ale cos tu nie jest tak... ten film to po prostu istna komedia i tyle... nie znam osoby ktorej ten film by sie spodobal... w ogole wielkie zero, no i oczywiscie te odglosy! hahahaha zalosne ...

A ja znam osoby, którym się ten film podobał... Może jakieś tam odgłosy były żałosne, ale mnie akurat miejscami film zainteresovał... Ale przynam, że vidziałam już dużo lepszych i cekavszych horroróv.

Pozdraviam :)

ocenił(a) film na 9
katex1983

Oczywiście że były lepsze horrory ale nie zaliczam ten film do najgorszych jakie oglądałęm bo są na pewno a tak wogóle bardzo lubię oglądać horrory tylko ten mnie mało wystraszył może dlatego że oglądałem go w domu wieczorem niestety z rodzinką ...