The Grudge - Klątwa

The Grudge
2004
6,3 66 tys. ocen
6,3 10 1 66130
4,4 12 krytyków
The Grudge - Klątwa
powrót do forum filmu The Grudge - Klątwa

uwazam ze ten film jest beznadziejnie zrobiony i zgapiony po ringu ;p ale atmosfera w Klatwie i sama gosciowka na pkakacie ;D robi ogromne wrazenie i w niektorych chwilach nawet powoduje panike :D

ocenił(a) film na 6
violett19

Żart z okazji 1 kwietnia?? :)

_EemuU_

ty emuuu sie tak nie madrzyj. nie kazdy gej lubi ogladas Wesolowskiego z Na wspolnej na wieklim ekranie ....

ocenił(a) film na 6
violett19

violett19 widać, że jesteś typową różową lalą i tyle. Już dawno tyle głupoty nie wyczytałem na filmwebie co z twoich postów. A że gust masz jaki masz to Ci się każda szmira podoba :) Współczucia dla rodziny i twoich różowych koleżanek....morze głupoty i z 20 metrów mułu.....nie lubie kogoś obrażać na fw ale skoro ty umiesz prowadzić tylko takie "dyskusje"...

_EemuU_

ahahahahaha... to ze ja jestem rozowa to nie zmienia to faktu ze jestes gejem ;p;p

ocenił(a) film na 6
violett19

Co jesteś homofobem?? A dlaczego jestem gejem skoro tak uważasz?? Bo bardzo mnie argumentacja ciekawi :) Cóż to ci twój różowy rozum (oj to za duże słowo....twój piesek) podpowie :D O i jeszcze jedno bo mnie ciekawi :) masz 13 lat?? Bo jak tak to tą głupote co tutaj wypisujesz można jeszcze zrozumieć........

_EemuU_

sam jestes homofob ;) i mam 18 lat ;p;p i nie mam malego rozowego pieska tylko duzego groznego wilczurka :) matko jakis ty wrazliwy...