czy jeśli mam 13 lat a film jest od 15 to mnie na niego wpuszczą? byłam już na 'Nigdy w życiu','Ocen's Twelve','Bridget Jones-w pogoni za rozumem'itd.,a one były rzekomo od lat 15.Wpuszczą mnie czy nie?
nawet jesli cie wpuszcza to lepiej na to nie idź dziecinko. filmy które podałaś to cos zupełnie innego
super.."dziecinko"...z tymi filmami-to przenosnia,chodzi o zakres wieku potrzebny do wstępu.I przepraszam bardzo,wypowedzieć się musiał ktoś bardzo inteligenty,który myśli ,że "dziecinka" żadnego horroru nie oglądała.Oglądałam "The Ring" i parę innych, jest mi przykro ,że ktoś tak się o mnie wypowiada.Chciałam się tylko dowiedzieć czy zostanę wpuszczona,bo raczej na moją psychikę takie filmy nie działają.
zawsze sie moze znalesc jakis lpr-owiec ktory cie nie wpusci, ale nie wydaje mi sie.
uwierz mi takie filmy dzialaja na kazdego (tak mowia badania naukowe), tylko w roznym stopniu (niektorzy sa juz bardziej uksztaltowani, niektorzy mniej, stad ta granica wieku)
Też mam 13 lat i chce isc na ten film..... ale nie wiem czy mnie wpuszcza!!!! :-(
jak masz stałe łącza to bez problemu możesz sobie ściagnąc z neta ten film i nie musisz się martwić , że cie nie wpuszczą na salę ( i masz w kieszeni pieniądze z biletu )
Byłam na Klątwie z koleząnkami które miały 13 i 14 lat. Wpuścili nas bez problemu.
Raaany,naprawdę myślicie że każąci pokazać w kinie legitymację i pytasją o wiek?Oni wpuszczą każdego jeśli kupisz bilet!Kino tylko na tym zarobi!
"A mnie nie nie wpuścili na Teksańską Masakre chociaż mam 16 lat, paranoja"
uwiez ze NIC nie straciłeś/łaś. lepiej własnie obejrzyj sobie klątwę :) bije Maskare na głowe :)
a co do tematu to hmmmm no w sumie nie wiem (wpuscic to cie wpuszczą) ale czy powinnas na to isc to nie wiem :) w koncu czemuś słuzy ta granica wieku ;)
Jesli lubisz tracic kase to idz. A jak pojdziesz to bedziesz mial szczescie gdy cie nie wpuszcza.
ja na tym filmie byłem i też mam 13 lat.Jeżeli nie jesteś wrażliwa na takie rzeczy to idź,powinni cię wpuścić.
Wpuszczą cie na luzie. Ze mną był mój brat, który ma 12 lat i bez problemów go wpuścili.
Ja mam 13 lat i mnie na to wpuślili ale to i tak zależy od wpuszczającego. Raz mnie nawet nie wpuścili na Bonda bo był od 14 lat. Wydaje mi się że w Multikinach zawsze wpuszczają, byłem nawet na Hanibalu, a raz to mi nawet biletu nie sprawdzili.