No to mnie TVP 1 zaskoczyło :) Nowy film,bez reklam tylko ta pora... ale jakoś wytrzymam bo muszę zobaczyć!
Też to dzisiaj zobaczyłem i na pewno w czwartek łyknę. ;) Tylko skąd wiesz, że będzie bez reklam?
Może tv nie ogląda ;> TVP 1 i TVN puszczają najnowsze filmy, Polsat i TVP 2 mniej...ale też się zdarza ;)
I jeszcze jedna informacja: reklam podczas filmów nie ma na wszystkich kanałach Polskiego Telewizji Publicznej, ponieważ wszyscy płacimy abonament telewizyjny. Płacimy, nieprawdaż? :)
akurat w/g mnie to polsat ma najwiecej filmowych nowosci. zreszta uwazam, ze to wlasnie oni maja najlepsza oferte filmowa ze wszystkich stacji w Polsce, zwlaszcza pasma megahitow w poniedzialki.
O siet, ale się zamotałem. xD Chociaż faktycznie od dawna nic w telewizji nie oglądałem. :)
Już nie przesadzaj że taka późna pora, chociaż nie wiem o której się budzisz. Rozumiem jak by film leciał o 2 to wtedy można narzekac ale o 22 to taki film trzeba obejrzec.
Panowie to są jaja ,miałem chrapke na ten film ale nie wyszło i nie obejrzałem, tak słucham tego tv i słysze słowo hurt locker, faktycznie ładna niespodzianka od tvp, BRAWO TVP hehe
troszkę późno z perspektywy pójścia jutro do szkoły i wstania o 6:30 :(
tvp sucks