7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102297
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

No to mnie TVP 1 zaskoczyło :) Nowy film,bez reklam tylko ta pora... ale jakoś wytrzymam bo muszę zobaczyć!

ocenił(a) film na 7
bisban

Też to dzisiaj zobaczyłem i na pewno w czwartek łyknę. ;) Tylko skąd wiesz, że będzie bez reklam?

Pablo93

Bo na TVP nigdy podczas filmów nie ma reklam? Z choinki żeś się urwał? :)

Ko5aK

Może tv nie ogląda ;> TVP 1 i TVN puszczają najnowsze filmy, Polsat i TVP 2 mniej...ale też się zdarza ;)

bisban

I jeszcze jedna informacja: reklam podczas filmów nie ma na wszystkich kanałach Polskiego Telewizji Publicznej, ponieważ wszyscy płacimy abonament telewizyjny. Płacimy, nieprawdaż? :)

Ko5aK

A co cię obchodzi moje życie prywatne? Haha ;) Płacimy ;>

bisban

akurat w/g mnie to polsat ma najwiecej filmowych nowosci. zreszta uwazam, ze to wlasnie oni maja najlepsza oferte filmowa ze wszystkich stacji w Polsce, zwlaszcza pasma megahitow w poniedzialki.

Allie_

Nie pitol! Przecież Megahity to jakieś Szklane Pułapki,Zabójcza Broń,XXX czy inne gówienka.

ocenił(a) film na 7
Ko5aK

O siet, ale się zamotałem. xD Chociaż faktycznie od dawna nic w telewizji nie oglądałem. :)

bisban

Już nie przesadzaj że taka późna pora, chociaż nie wiem o której się budzisz. Rozumiem jak by film leciał o 2 to wtedy można narzekac ale o 22 to taki film trzeba obejrzec.

ocenił(a) film na 9
bisban

Na pewno wam się spodoba!!

ocenił(a) film na 10
vladdyboy

nie wierzę TVP Hurt Locker puści i to po tak krótkim czasie jak na nich

luck191

Bardzo miłe zaskoczenie - miałem chrapkę na ten film i ją zaspokoję, legalnie :)

bisban

Będzie też na TVP HD o tej samej porze ;)

ocenił(a) film na 7
bisban

Panowie to są jaja ,miałem chrapke na ten film ale nie wyszło i nie obejrzałem, tak słucham tego tv i słysze słowo hurt locker, faktycznie ładna niespodzianka od tvp, BRAWO TVP hehe

bisban

No nieźle. TVP i nowy film.
Mhm, obejrzę : )

użytkownik usunięty
bisban

szybko...

ocenił(a) film na 7
bisban

troszkę późno z perspektywy pójścia jutro do szkoły i wstania o 6:30 :(
tvp sucks

ocenił(a) film na 5
Czarny_Lotos

ale masz problem... pojdz na 3 lekcje,a zobaczysz film,i sie wyspisz :)

ocenił(a) film na 5
bisban

też mi straszna pora... 22...

Marcinekk

Dla mnie straszna. Wstaję zazwyczaj przed 6.