Co wy widzicie takiego strasznego w tym filmie oraz w tej dziewczynce? Jak dla mnie to bardzo nudny film...
MOIM ZDANIEM: Film jest świetnie zrobiony, ma klimat trzyma w napięciu, kilka momentów, które przerażają. Co nie oznacza, że jest to najlepszy horror jaki widziałem, ale zawsze mi się miło do niego wraca.
Wyraziłem moje zdanie. Nigdy nie jest tak, że wszystko się wszystkim podoba. Dla Ciebie film jest nudny dla innego jest bardzo ciekawy.
Ja na przykład jak obejrzałam ten film to się potem bałam z łazienki wyjśc przez tydzień <lol2> Więc na niektórych działa:D Więc skoro dla Ciebie był nudny to masz naprawde mocne nerwy:) Zazdroszcze:) Moim zdaniem to jest jeden z nielicznych horrorów jaki ma większy sens, no bo ta dziewczynka "chciała żeby o niej usłyszano" I uważam że film naprawdę jest dobry, nie to co głupawy odmóżdżacz "Dom woskowych ciał"
Pozdrawiam:))
Hmmm... pytasz co widzimy w filmie i w dziewczynce? Po prostu na niektórych ten film potrafi nieźle zadziałać. Ja jestem tego przykładem:D
A jeśli chodzi o samą Samarę to we mnie ona budzi przerażenie tak samo jak inne tego typu duchy (blade z długimi czarnymi włosami jak np w "Klątwie").
Każdy z nas boi się czegoś innego. Moja koleżanka panicznie boi się filmu The Blair Witch Project,tymczasem na mnie nie wywarło to żadnego wrażenia...
Ring ma w sobie taką dziwną aurę. Wszystko zależy od tego w jaki sposób odbierzesz ten film:)
Pozdrawiam;)
Dzięki, to teraz Was już rozumiem, ale mojego zdania o "Ringu" nie zmienię, ponieważ jakoś się nie potrafię na filmach bać. :P
Pozdrawiam.
Mnie sie ten film podoba, chovciaż nie jest taki straszny jak się go kilka razy obejrzy.