PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183806
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok
ocenił(a) film na 8
zuzza8

co za głupie pytanie -.- Thor bez Lokiego jest jak bez młota...

ocenił(a) film na 10
Koleja

Zdecydowanie popieram.
Zresztą co prawda nie znam komiksowych przygód Thora, ale sądzę, że w końcu dowie się, że Loki wciąż żyje i podszywa się pod Odyna. Lokiemu to pewnie nie ujdzie na sucho.

Koleja

dobrze powiedziane :)

ocenił(a) film na 8
Koleja

No akurat w tym filmie był bez młota :P

ocenił(a) film na 7
zuzza8

Oby nie. Ten wątek jest zbyt długo ciągnięty. Już w Thorze II ciężko się trawiło tego gościa, który jedzie na jednej i tej samej manierze

katedra

Ta sama maniera? Boże, a co, nagle ma mu się zmienić osobowość? Wg mnie Tom świetnie odegrał rolę Loki'ego. Film bazuje na komiksach o superbohaterach z niezwykłymi mocami, tu musi być trochę przerysowania.
A co do tematu postu, również mam nadzieję, że Loki powróci i zaskoczy kolejnymi 'chwalebnymi celami' ;)

ocenił(a) film na 7
Ange_Skye

Nie chodzi o osobowość, facet tak samo wyraża szereg emocji, gra na jedno kopyto

ocenił(a) film na 8
Ange_Skye

Podpisuję się :)
Loki to akurat najlepiej napisana i zagrana postać w Thorze, zupełnie się nie zgadzam z katedrą...

ocenił(a) film na 1
zuzza8

Jasne, że będzie ostatnio MARVEL opublikował na fb link, w którym był wywiad z Chrisem Hemsworthem, w którym powiedział, że w kolejnej części Loki przestaje interesować się tronem i wyrusza w poszukiwaniu swoich korzeni. Ma jeszcze być Balder.
Jak coś to NIE JEST OFICJALNE, a ja tylko tak przeczytałam ;)
Jak coś to jest link http://au.ibtimes.com/articles/563631/20140822/thor-3-plot-spoilers-character-sk etch-loki.htm#.U_-rF2NNhco

zuzza8

W Avengers Age of Ultron go nie ma w obsadzie, więc mam nadzieję, że zrekompensują widzom ten brak w Thorze. Cała postać jest genialna, ale to 100% zasługi aktora. Oby tylko go nie zmienili.

domisiayo

Na pewno w Thor 3 będzie się chciał jakoś pozbyć brata, bo jak ktoś oglądał serial Agenci S.H.I.E.L.D to w nim Sif z rozkazu Odyn'a przybyła po Lerolaid czy jakoś tak tą Czarodziejkę a przecież w tedy na tronie siedział już Loki jako Odyn, a Czarodziejka ma te swoje mocy manipulowani mężczyznami więc ma sposób na Thor'a i pewnie pokona ją przy pomocy Sif, gdyż pewnie może coś zaczną między sobą bo już w A2 ponoć on i ta jego panna mają już nie być ze sobą. Więc może być ciekawie.

zuzza8

Jasne,że Loki będzie.Co za pytanie? Nie będzie Jane i chyba Odyna.Chyba,że Loki się nad nim ulitował.)

blossom_3

loki musi byc to jest jego brat i teraz podszywa sie pod jego ojca. Co do odyna moze bedzie wydaje mi sie ze jane nie bedzie moze bedzie amora i execiutoner i moze surtur co uwazacie?