ja nie wjem, jak morzna to lubić. Ta para jes beznadziejna, i do tego on brzydki - nie to co Zac Efron! Wogole Haj Skul Musical jest 100 razy lepszy od tego filmu! HSM powinien być wyżej w rankinku niż Tytanik.
Jezzuuu... nie wyjeżdżajcie przy takich dziełach jak "Titanic" z jakimś kijowym Zackiem Efronem i jego disnejowskim filmem, który już niedługo będzie miał tyle części, że będzie można powiedzieć o nim per "serial"...
Dajcie spokój..
Ja rowniez nie rozumiem jak mozna porownac takie arcydzielo jak Titanic z takim "byle czym" jak High School Musical... Eh... Zaloze sie ze masz nie wiecej niz 13 lat... i nie umiesz jeszcze ocenic co mozna zaliczyc do tzw. "DOBREGO KINA" a czego nie mozna zaliczyc nawet do "KINA".
Twoj komentarz jest strasznie glupi, juz nie dlatego nawet ze uwazasz HSM za lepszy film niz Titanic, ale chocby dlatego ze oceniasz aktorow po wygladzie. No, przepraszam... ale jak tak mozna??
Aktorow sie powinno oceniac przede wszystkim za gre aktorska, a nie za wyglad!!! (Po prostu ulegasz terazniejszej modzie... nastolatki uwielbiajace HSM i zakochane w Zacu Efronie...eh... szkoda slow.... zaloze sie, ze za powiedzmy 5-10 lat nie bedziesz wogole pamietac, co to jest HSM i kto to jest Zac Efron- wtedy juz albo zmadrzejesz i przerzucisz sie na na DOBRE KINO albo zauwazysz kolejny film, podobny do HSM i bedziesz zachwychwac sie kolejnym yhm... "aktorem")
Inteligentnie stwierdzam że sweet.girl robi sobie przysłowiowe jaja, bo co jak co,ale taka laska która nie umie dobrze napisac nazwy filmu,o którym pisze i która twierdzi,że Zac Efron po swoich operacjach plastycznych na zębach,nosie i pewnie nie powiem jeszcze gdzie jest ładniejszy i lepszy o Leo di Caprio jeszcze się nie urodziła ;/;/
ty sie zastanow co porownujesz do takiego dzieła jak TITANIC ! Poirównujesz do niego jakis tandetny film dla 10-latek ! Juz sama twoja nazwa mowi sama za siebie ! SweetGirl - boże! A Zac Efron to maly gowniarz, ohydny i w ogole nie dorastajacy do piec Leo Dicaprio! Dlatego nie wyskakuj tutaj nam z jakimś "słitaśnym" filmikiem dla dziewczynek jakim jest HSM! ;/
Ratunku, trzymajcie mnie ;/. Zac Efron to plastikowy, zrobiony chłopczyk, a HSM to bajeczka dla 12-latek. Jak można porównywać te oba filmy do siebie?!
O, przepraszam bardzo. Nie obrażaj 12-latek OK? Mam 11 lat i sądzę, że Titanic to wartościowy film i nie uznaję takich badziewi jak High school musical! Po prostu może założycielka tematu jeszcze nie dorosła do takiej produkcji jak TITANIC
jak można porównywać badziewne hsam, które ledwo co można nazwać filmem do jednaego z największych arcydzieł kina? to po prostu śmieszne. Wróć dziewczynko do swojego lalusia Efrona i kretyństw dla 12-latek
O Matko!Weź mnie nawet dziecko nie denerwuj! niema nawet porównania między high school musical a Titaniciem bo Titanic pomijając jacka i rose mówi o Prawdziwej Historii o Strasznej Tragedii Tak Wielu Ludzi.
A tamto głupie shit school musical to jakaś prymitywna bajeczka.Ale zaraz... po co ja to wszystko pisze przecież ten temat to tylko idiotyczna prowokacja napisana przez jakiegoś bezmózgowca.
Zgadzam się! A zwłaszcza w kwestii... "niema nawet porównania między high school musical a Titaniciem bo Titanic pomijając jacka i rose mówi o Prawdziwej Historii o Strasznej Tragedii Tak Wielu Ludzi"
takie słitaśne laleczki nie powinny się wypowiadac na temat tak wielkich dzieł ; //
ten twój gej zac efron i film HSM w porównaniu do Titanica to całkowite DNO.
ile ty masz w ogóle lat ? 5 ? jesli tak to swoje marne opinie zachowaj dla siebie.
Nie karmcie trolla. Ta dziewczynka pewnie czytając to czuje się spełniona. Olejcie ją. Osobiście nie przepadam za Titanikiem, ale jak czytam takie prowokacje to ręce opadaja. Jeszcze raz- olejcie ją. Nie warto.
P.S Zwróćcie uwagę że drugi raz już się tu nie wypowiedziała.
dziewczyno mówisz że HIGH SHOOL MUSICL to twój ulubiony film i nawet nie wiesz jak to się pisze nie nawet porównuj Titanica do tego filmu.
Ale dlatszego Wy mnie tak obrażacie??? Przecież każdy ma prawo do własnej opinji. Haj School Musical do bardzo dobry i mądry film, on ukazuje nam wiele warznych wartości życiowych. A kochany Zacuś gra bardzo dobrze i zasłóguje na nagrode!
Nawet nie moge sobie wyobrazic jak mozna było porównac cos takiego jak high school musical do Titanica. No, ale dobra, jezeli High school musical to taki madry film i ukazuje tyle waznych wartości zyciowych to może powiesz nam wszystkim jakie sa to wartości, bo ja zauwazyłam w tym filmie jedynie głupote i geja zacka
Kochany Za'c'uś gra bardzo dobrze tak laleczko??!!
To powiedz mi dla czego potrzebował osoby która w śpiewaniu by go zastąpiła ty debilko co??!! Możesz na to odpowiedzieć??!!
................................................................................ ................................................................ (bez komentarza;)
Nawet nie wypada mówić takich bzdur jak ty sweet.girl nie rozumiem jak można nawet porównywać film który jest o Tragedii Titanica z filmem który
jest o jakiś głupotach a w dodatku... echh
Czy ty wiesz co mówisz? Bez obrazy ale nie ma porównania. "Titanic" to prawdziwe arcydzieło. Świetny film . Bez porównania.
Kobito weź sobie kup słownik ortograficzny i przeczytaj 10 razy.A tak wogóle to High School Musical to żenada poprostu nienawidze tego filmu wole już Polskie komedie romantyczne niż to gówno dziekuje pozdro...
błagam cię, nie porównuj tak wspaniałej, pełnej uczuć produkcji do Disneyowskiego filmu dla dzieci, który nie ma w sobie nic oprócz słodziutkich pioseneczek :/
i zainwestuj w słownik ortograficzny.
Titanic jest po prostu wspaniały. widziałam go z 47 razy, a cały czas na nim rycze.
wzrusza, baaaardzo wzrusza.
wymyśl coś lepszego niż kolejną haj skulową prowokację, bo to się już nudne zaczyna robić.
Zacuś to przymuł. Za Leonardo też specjalnie nie przepadam, ale w porównaniu z Efronem jest nawet nie gwiaqzdą, a supergwiazdą.
Czyś ty kobieto oszalała!? Nie dość, że pisać nie umiesz (Hay- High, Skul- Shool, Tytanik- Tytanic i najważniejsze Morzna- Można!)
To na dodatek krytykujesz najpięknięjszą historię na faktach!
Jest tam: rozpacz, smutek, zdrada, miłość i namiętność!
Widziałaś chociaż ten film?! Jak nie to się nie odzywaj!
Aha... mała luka...
Ja do High Shool Musical kompletnie nic nie mam i bardzo lubię ten film ale
"KATASTROFĄ" jest porównywanie go do filmu który nawet co do piosenek nie może się równać...
no Twoja krytyka jest troche bezpodstawna :) jezeli oceniasz film po wygladzie odtworcy gl roli meskiej to co powiesz np na takiego czlowieka slonia?
dajcie sobie spokoj... przeciez nawet dziecko by sie zorientowalo ze to taka podpucha...
no otóż to! istna prowokacja ;] bezmyślna kretynka (autorka tematu) rzuciła tekst bo wiedziała, że każdy na to zareaguje, szkoda jakichkolwiek słów co do jej pierwszego postu, no po prostu "rZaAaAl" o_O
Tytanic jest sto razy lepszy, a pozatym może ty nie potrafisz tego filmu zrozumieć? Bo HSM to filmik dla nastolatków a Tytanic to coś więcej... A Zac nie dorasta do pięt Leo i jest okropnyyyy........
Dzięki Shanlee za okazanie mi litości:) Jedna miła osóbka w tym mrowisku nienawiści;) Również pozdrawiam!
i nie dlatego ze napisalas to co napisalas, ale dlatego ze taką przyjemność sprawia ci denerwowanie i prowokowanie ludzi, to nie jest normalne,zastanow sie co robisz
powiem tak: w Titanicu jest wszystko co może się zdarzyć w życiu: miłość, zdrada, katastrofa i nienawiść. jak w ogóle możesz porównywać te 2 filmy (jeżeli HSM można nazwać filmem bo dla mnie to jest zwykła telenowela dla dzieci). oceniasz film po urodzie grających w nim aktorach? no to gratuluje... spójrz chociaż ile nagród (w tym 11 Oscarów) zdobył Titanic a ile HSm (jeżeli w ogóle jakiekolwiek zdobył). dzieci NEO... rodzice w domu ich nie kochają to piszą głupoty...
Nie wiem jak można chociaż porównywac "TITANIC" z jakimś kijowym miusicalem Disneya "HSM"...
A Zac??? No prosze cię, jak można go porównywać z Leo albo Kate????????
Żal mi takich dzieci...
Aha, jeszcze jedno. Piszecie, że jestem marną prowokatorką, nie umiem prowokować itd. To dlaczego tylu ludzi daje się na to nabrać?
Wiesz co...? Stawiam, że jesteś facetem ;) Z nudów siadasz przed kompem, wpatrujesz się w ekran przerzucając z jednego konta 'filmweb' na drugie i drażnisz ludzi, z czego wnioskuje sprawia Ci to przyjemność:) Mnie Twój komentarz rozśmieszył, ale nie nie każdy to tak odebrał:) Plus za udaną prowokację, minus za zrażenie do siebie fanów Titanica- w tym mnie;p
Pozdrawiam "słit.girrrl"
Ps.Ile kont fikcyjnych masz na naszej-klasie?;p