ja nie wjem, jak morzna to lubić. Ta para jes beznadziejna, i do tego on brzydki - nie to co Zac Efron! Wogole Haj Skul Musical jest 100 razy lepszy od tego filmu! HSM powinien być wyżej w rankinku niż Tytanik.
sweet.girl - Jednak wiara jest naiwna skoro tak długo z Tobą dyskutują ;).
Pozdrawiam tych którzy męczyli się pisząc, w tym temacie długie opowiadania ;D.
Ty wredna idiotko! Zasmarkany bachorku jedenastoletni. jak można, pytam - JAK MOŻNA dopuścić się czegoś TAKIEGO. Widziałam "Titanica" 11 razy (zwróć uwagę dziewczynko z podstawówki nie "Tytanik"). Chętnie obejrzałabym ten film, jeszcze 5 razy tyle. Jest według mnie arcydziełem. A Ty śmiesz porównać go z tym durnym tasiemcem HSM! Mówisz, że Leonardo (nomen omen - facet naprawdę przystojny) jest według Ciebie wstrętny, a pod niebiosa wynosisz osobę zasmarkanego gówniarzowatego wieśniaka Zakusia... Ż-E-N-A-D-A!!! Jeżeli chcesz wchodzić tutaj i obrażać fanów "Titanica" to lepiej się nie wysilaj, bo tylko wkurzasz ludzi! Ba, nawet ten kto nie przepada za tym filmem, widzi jaka z Ciebie pusta lala. Mało wiesz o świecie dzieciaczku. Ale dziecinko, czego mamy się spodziewać, jeżeli Twoimi idolami jest ta Vanesska, Zakuś i (O ZGROZO!!!) Paris Hilton to ja już wiem co o Tobie mam myśleć. Widać mało filmów w życiu swoim widziałaś, jeżeli tak wychwalasz takich pustaków i krytykujesz taki film jak "Titanic". Obejrzyj sobie najpierw ten film, a potem wyciągaj wnioski (bo przypuszczam, że chyba nie widziałaś tego dilmu). Do tego pożycz sobie z wypożyczalni jeszcze kilka tytułów (jak np. "Co się wydarzyło w MAdison County", "Tajemnica Brokeback Mountain", "Ucieczka z Alcatraz", "Niczego nie żałuję", "Człowiek w ogniu", "Evita", "Skryta namiętność", "Przerwana lekcja muzyki" czy "Więzy miłości"). Niby różne gatunki, ale za to dobre. Oglądnij je, potem dorzuć kilka innych porządnych filmów a potem dorośnij (umysłowo) i dopiero wtedy wejdź tu komentować. Chyba, że Twoje priorytety są inne - to ślipaj dalej w Zakusia, Vanesskę i Paris Hilton, ale błagam nie krytykuj porządnych filmów.
Skorzystaj z rad poprzedników kup sobie słownik ortograficzny. Przyda się.
"morzna" - piszemy "można"
"wjem" - piszemy "wiem"
"Wogole" - piszemy "w ogóle"
"Haj Skul Musical" - "High Scool Musical" (dziwne, tak ich lubisz, a nie znasz pisowni)
"rankinku" - "rankingu"
"dlatszego" - "dlaczego"
"opinji" - "opinii"
"warznych"" - "ważnych"
"zasłóguje" - "zasługuje"
"poruwnania" - "porównania"
Włączyłam kompa, mając nadzieję, że się "rozerwę", ucieknę od pośpiechu codzienności. A tymczasem trafaiam na pustogłowie, które wylatuje z tekstem: "Haj School Musical do bardzo dobry i mądry film, on ukazuje nam wiele warznych wartości życiowych"
Nieeeeeeeee no litości. Gdzie te wartości życiowe? Gdzie? Jaki mądry film? Idź się leczyć.
No i co, ludzie? Nadal sądzicie, że to marna prowokacja? Bo Ed_ka święcie wierzy, że to co piszę, jest prawdą;)
Dobra, jeśli napisałaś to tylko dla picu, marnej prowokacji czy nazywaj to jak chcesz to znaczy że rzeczywiście mądra nie jesteś
Nie jestem mądra? A SKĄD Ty to możesz wiedzieć? Po tych postach??? A z resztą myśl, jak chcesz, mało mnie to obchodzi. Może i nie jestem mądra, ale przynajmniej nie obrażam innych i nie wyzywam od idiotek i bachorów. Trochę kultury też trzeba mieć, wiesz?
Pozdrawiam.
ja mam 13 lat i w przeciwieństwie do tej z góry rozumiem takie rzeczy i dziewczyno idź na korepetycje z anglika bo coś marnie idzie ci to pisanie a poza tym ty chyba nie rozumiesz że tyle ludzi zmarło a nie high school musical Zac jest po prostu beznadziejny nie wiem jak można oglądać takie badziewie.... idź do dobrego psychiatry może ci wytłumaczy o co w tym chodzi chociaż nie rób sobie nadziei że cię wyleczy...........TY MAłPISZONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już się przyznałam, że to tylko prowokacja:| Więc nie wiem, czy Wy tylko udajecie takich kretynów czy naprawdę nimi jesteście?
PS. To właśnie Tobie brak kultury. Nie dziwię sie - w końcu oglądasz ogłupiający serial i jesteś fanką Hiltonówny...a to mówi samo za siebie.
Jeszcze jedno : skoro mówisz że to prowokacja to po jaką cholerę zakładasz taki temat i wnerwiasz ludzi. Bo jeśli o to Ci chodziło to wyszło. Na przyszłość proponuję głupie teksty zachować dla siebie, zamiast drażnić nimi ludzi.
No cóż, produkcje rodem z Hongkongu o infiltracji środowiska SM przez CIA nigdy nie były ciekawe, to wiadomo od wieków...
Ludzie przestańcie...każdy ma w sobie jakąś wadę...jeden jest chciwy, inny głupi a jeszcze inny udaje głupiego... No proszę Was;/ Nie lepiej oglądnąć jeszcze raz Titanica?;p Bo takie pisanie to naprawdę strata czasu...
Ja uwielbiam 'titanic'! Mój ukochany film! Oglądałam go setki razy i za każdym razem płaczę ze wzruszenia! I jeszcze ta piosenka Celine Dion!!! Zdecydowanie jeden z moich ulubionych filmów! Nie wiem jak można porównywać film który zdobył jedenaście oscarów do czegoś takiego jak High School Musical!!! A co dopiero mówić że jest lepszy. Po prostu brak mi słów.
co za dziecko napisało coś takiego ????!!!! ile Ty masz lat?? 10 ?? ;/ jak można porównywać Titanica do HSM ??????!!!!!! to jest żałosne ;|
Ja też nie wiem, jak można przedkładać nad ten wspaniały statek azjatyckie rozwodzenia się nad znęcaniem się na SM w Ameryce.
Wszyscy się kłócicie a jak wiecie każdy ma prawo do własnego zdania :) Jej najgorszym filmem jet Titanic (dziwne) a najlepszym HSM (Nie aż tak dziwne bo teraz to przebój )..... Co prawda jej błędem było krytykowanie Titanica ale tez jak wiecie " Człowiek uczy się na błędach " ... A sadzac po tym jak odpowiadała to chyba się już czegoś nauczyła :)
Ja po prostu uwielbiam ten film,pod koniec filmu zawsze płaczę.Dziewczynko HSM możesz najwyżej porównać do pokemonów.
Dziecko ty się naucz rozróżniać filmy!!! HSM to beznadziejny cukierkowaty film! Nawet nie wolno go porównywać z takim wspaniałym filmem jakim jest Titanic.
A Zac Efron to laluś i nie może się równać z Leonardo DiCaprio!
Nie wiem jak możesz porównywać jakiegoś bękarta Efrona, krórego uroda opiera się na makijażu i często błyszczykach do ust do DiCaprio!!? DiCaprio to aktor z dużym doświadczeniem i talentem a Efron jeszcze nie zasłużył na to by go porównywać z aktorami wyższej klasy jak Leonardo.
No to mówię, po jakiego grzyba założycielka tematu rzuca takie teksty?!
Chyba tylko żeby sprowokować i wkur*** człowieka z samego rana! A takie coś jest po prostu bez sensu!
Jej sprawa :).
Przecież nie musicie wypowiadać się na ten temat. Właściwie, ja też nie muszę :D.
Pozdrawiam :P.
loooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! to jest po prostu śmieszne co autor tego tematu tu nawypisywał!!!!!!!!! jak jakiś denny zac efron i jego równie beznadziejny ,,haj skul musical''(tego sie tak nie pisze jakby co) mógł być w ogóle porównywany do tak genialnego filmy jak Titanic!!!!!!!! a leonardo di caprio nie jest brzydki!!!!! ty chyba ni masz gustu skoro takie głupoty piszesz!!!!!!
PS zac efron ton najbrzydszy aktor na świecie!!!!!!!!!!(wg mnie)
Masz rację. No może nie wszyscy są inteligentni, ale większość jest na tyle mądra, by docenić wielkość statku i ogrom tragedii zamiast durnych azjatyckich produkcji.
Mówiąc inteligentni, miałam na myśli osoby które naprawdę nieźle rozpisują się tutaj np: taka ed_ka :p.
Wiadomo, że nie można równać Titanic'a z jakimś tam High School Musical, ale szkoda mi tych, którzy naprawdę wkładają serce pisząc te wszystkie teksty typu: "Jak możesz tak mówić! Titanic jest super" itd, a nie wiedzą, że to zwykła prowokacja, a założycielka tematu ma niezły ubaw ;).
Pozdrawiam :D.
Czytając wasze komentarze odniosłam wrażenie, że znalazłam się na forum dla ludzi specjalnych. To jest śmieszne.... wszyscy jesteście śmieszni zaczynając od założycielki tematu, która chciała wykazać się pomysłowością i zrobić dobrą prowokację co jej się nie udało.
Niektórzy z was po prostu nie potrafią uśmiechnąć się i podejść z dystansem do pewnych spraw. Bluzgajcie się dalej, nazywajcie idiotami, małpiszonami itp. Pokażcie na co was stać i dalej się prowokujcie.
Cod do filmu: Jest według mnie bardzo dobrze zrobiony, świetny scenariusz, poruszająca historia i muzyka. Duży plus przypisuję grze aktorskiej.
Problem w tym, że ciężko się zdystansować i popatrzeć na to z uśmiechem, kiedy w kieszeni nóż się otwiera i czujesz mordercze instynkty w sobie tylko dlatego, że ktoś Ci wypisuje takie dyrdymały.
Cieszę się, że zostałem zaliczony do ludzi śmiesznych, przynajmniej kogoś rozbawiłem. Wy obie też jesteście porażająco śmieszne. Pzdr
NIE WYTRZYMAM TEŻ MUSZE COŚ NAPISAĆ!
Po 1:
Ed ka czy jaki jest twój nick jak możesz porównywać Zakusia (rzyg) z...Pikachu! Pikachu już lepiej gra mimo że jest animowany! I jest słodszy!
Po 2:
Chciałam wam powiedzieć że nie traficie do mózgu dziecinki robiącej takie byki i nie potrafiącej napisać dobrze nazwy swojego "ulubionego" filmu. Zresztą to tylko marna prowokatorka.
Po 3:
Wy weźcie dzieci nie obrażajcie dobra? Że niby dzieci nie umieją docenić dobrych filmów? Mam 13 lat, Titanica oglądnęłam jak miałam 11(dodam że mam oryginalną kasetę), ryki i płacz przez półtorej godziny. Tragedia Titanica jest cudowna.
Po 4:
Rozwieję wasze wszystkie wątpliwości: Titanica 2 nie nakręcą jeśli do tej pory tego nie zrobili. Leo ma przecież z 10 lat więcej więc już zbyt do tej roli sie nie nadaje...ale szkoda ;) Jak moja mama próbuje mi wmówić że on tylko był ładny (ACH LEO KOCHAM CIE) i że teraz nie jest to mam ochotę nią potrząsnąć. Mimo że jest starszy to widać i nie da się zaprzeczyć, to nie można mówić że jest brzydki. Widać jeszcze ślady urody z młodości. Zresztą jest przystojny cały czas przecież to nie jest jeszcze stary piernik xD
Po 5:
Nie wiem już co pisać oprócz podziękować dla tej małej plasticzki Sweet_Girl że założyła ten temat bo wreszcie sie tu zarejestrowałam i powiedziałam co mi chodzi po łbie jeśli chodzi o Titanica.
Po 6:
Głupio jest kończyć na punkcie 6(66) więc dodam że zawsze dziwiłam się co lubie widzą w plastikowym chłopczyku Zacku i jego równie plastikowej dziewczynie Vanessie która ma głos jak nie jej no dajcie spokój. Z HSM lubię Sharpey i Rayana bo grają najlepiej, ale HSM nie może się równać mojej ulubionej bajki z dziecieństwa Pokemonów a co dopiero takiego klasyka jak Titanic.
Po 7:
Teraz mogę bez obaw skończyć
Buziaki ode mnie czyli 13-latki która ma alergię na HSM i kocha Titanica i piosenkę Celine Dion - My Heart Will Go On i Lady Punk - Zostawcie Titanica (no comment xD)
Papa :* i pozdrowienia dla was
"Tragedia Titanica jest cudowna" - O rany, według Ciebie cudowne jest to, źe zginęło tyle ludzi?!
"Rozwieję wasze wszystkie wątpliwości: Titanica 2 nie nakręcą jeśli do tej pory tego nie zrobili. Leo ma przecież z 10 lat więcej więc już zbyt do tej roli sie nie nadaje...ale szkoda ;)" - Zobacz sobie na youtube zapowiedź Titanic'a 2 ;].
"Jak moja mama próbuje mi wmówić że on tylko był ładny (ACH LEO KOCHAM CIE) i że teraz nie jest to mam ochotę nią potrząsnąć. Mimo że jest starszy to widać i nie da się zaprzeczyć, to nie można mówić że jest brzydki. Widać jeszcze ślady urody z młodości. Zresztą jest przystojny cały czas przecież to nie jest jeszcze stary piernik xD" - Yyh, trochę nie na temat, prawda? ;).
"Nie wiem już co pisać oprócz podziękować dla tej małej plasticzki Sweet_Girl że założyła ten temat bo wreszcie sie tu zarejestrowałam i powiedziałam co mi chodzi po łbie jeśli chodzi o Titanica" - Jeśli chcesz wiedzieć, to ona specjalnie prowokuje, żeby tacy jak Ty tak się rozpisywali. No i dlaczego mówisz, że jest plastkiwowa co? :].
Mimo to pozdrawiam ;D.
Shanlee cudowne w tym filmie jest to w jaki sposób James Cameron ukazal tę tragedię tych ludzi, a stworzył naprawdę niepowtarzalną rzecz.
Na youtube zapowiedź "Titanica2" jest przede wszystkim spreparowana...ech...
Leo jest naprawdę zabójczo przystojny im starszy tym przystojniejszy
Bo jest plastikowa. Nawet jeśli to prowokacja
AMEN
Widzisz są wyjątki - co barrrdzo cenię. Chyba jesteśmy do siebie podobne z tą miłością do "Titanica" Gorąco pozdrawiam
PS. Rzeczywiście - animowany Pikachu jest z pewnością przystojnieszy (czyt. słodszy)od Zacka
Ed ka cieszę się że mnie popierasz :)
Tragedia Titanica w realu była eee...tragiczna ale w filmie pokazana niesamowicie. Po prostu ten film był cudowny a ja czasem mówie na niego nie Titanic tylko właśnie tragedia Titanica nie wiem skąd sie to u mnie wzieło...
Leosia wątek rozwinęłam bo chciałam dodać co ja o nim sądze że wcale nie jest brzydki (dodam że na początku to że on w tym gra mnie zachęciło do obejrzenia ;))
Jak ktoś z nickiem sweet_girl może nie mieć w sobie nic z plasticku? widziałaś metalowca lub skejta z takim nickiem? Ja nie ^^
Buźka dla fanów Titanica
Aaaaa co ja jeszcze tam miałam powiedzieć....eee...
Titanica 2 może i dali zapowiedź na Youtube tylko że to sklejka z filmów Leo z fragmentami dokręconymi. Nijak nie uda sie tego wydać chyba że by mieli całość nakręconą a nie wydaną. Leo może piękny ale i tak za stary już do tej roli ale nikt oprócz niego sie nie nadaje to jest pewne
Buziaki
No tak. Wlasnie o miałam na mysli mówiąc że spreparowane. Zbitka z filmów "Złapa mnie jeśli potrafisz", "Romeo i Julia" i "The Beach", no i może jeszcze z jakiegoś ale nie amiętam dawno to widziałam. Nie mogą nakręcić dwójki, bo to nie byłoby to samo. jak zresztą ze wszystkimi dokręcanymi wersjami.
O rany, co tu się dzieje:D:D No proszę, przez 2 tygodnie nic nie pisałam, a dyskusja dalej się toczy;)
Wiecie co, ja już dłużej tłumaczyć się nie zamierzam. Uważacie mnie za głupią, plastikową (hehe;D) itd. A myślcie, co chcecie! Mało mnie obchodzi opinia osób, które mnie nie znają (więc teoretycznie oceniać mnie jako osoby nie powinny). Temat założyłam po to, żeby sprawdzić, ile osób da się na moją marną prowokację nabrać (wyniki z a d z i w i a j ą c e):P Ci, którzy uwierzyli w mój inteligentny tekst (:P) wyzywają mnie od głupich, choć sami więcej rozumu raczej nie zjedli, skoro się na to nabrali. Ta grupa wypisuje arcybłyskotliwe wręcz felietony i rozprawy, w których nie szczędzą słów obrazy, sami się przy tym ośmieszając. I tych jest zdecydowanie więcej. Z kolei Ci, którzy nie dali się nabrać na mój tekst, również wygłaszają swoje mądrości, również mnie obrażają, wyzywając od marnych prowokatorów. Dziękuję;]
Aha, pozdrawiam Shanlee - jedyną tu sprzyjającą mi osobę, i jedyną, która posiada trochę dystansu;)
Wiem, chciałaś zrobić test. Wyszło Ci. Skoro uważasz się za taką inteligentną (pfff...inteligentni ludzie nie zakładają takiego tematu celem prowokacji), to inteligentna osobistości - nie obrażaj innych inteligentnych, którzy - jak piszesz "dali się nabrać" (od tych co "sami więcej rozumu raczej nie zjedli" - bo mnie wkurzasz w tym momencie i to już po raz któryś tam), ani tych innych inteligentnych, którzy się nie dali, ale mimo to nazywają Cię prowokatorką i również "wygłaszają swoje mądrości".
Co do dalszego toku dyskusji:
Rzeczywiście powinna się już dawno zakończyć. Dalsze gadanie na ten temat, przerzucanie się i wzajemne darcie kotów robi się bezsensowne i bezcelowe.
A kto powiedział, że ja uważam siebie za osobę inteligentną? Bo na pewno nie ja. Napisałam tylko, że niektórzy nazwali mnie tu głupią (między innymi...), ale sami wzięli za prawdę to, co napisałam, więc również zbyt mądrzy CHYBA nie są. Bo sorry, ale jak można uwierzyć w taką marną prowokację jak moja (:P), jak można uwierzyć, że ktoś strzela w jednym wyrazie tyle błędów i porównuje to, czego nie można ze sobą zestawiać?
A zresztą, dobra... Jestem głupia i plastikowa, przyznaję się! Zadowoleni?