PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536768}

Tożsamość

Unknown
2011
7,2 127 tys. ocen
7,2 10 1 126558
5,6 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

Cały czas miałem uczucie, żę oglądam jakiś film sponsorowany przez Mercedesa - same merce - na każdym kroku !! Jedyny wyjątek to ten VW.

Ogólnie film nawet nawet - mocne 6/10.

emqbro

przeszkadzało ci to bi mi nie ....
dziwią mnie czasem takie komentarze lub im podobne ....

ocenił(a) film na 6
Tibn

pewnie Ci nie przeszkadzało bo masz merca 190 i jesteś ich fanem :)

emqbro

Pewnie nigdy nie byłeś w Niemczech ale to już Twój problem. Tam tylko takie auta widać na ulicy Merc, VW, Audi i Opel reszta marek aut to margines. Realia uwiecznione w filmie.

ocenił(a) film na 6
slavio79_2

Chyba jednak Ty nie byłeś, kolego. No właśnie - gdzie te vw, audi, ople? w filmie wystąpił 1 VW a reszta to merce.

ocenił(a) film na 8
emqbro

Był jeszcze Ford Transit !!! Jak już zwracasz uwagę na samochody ;-)

emqbro

bez względu na to kto jakim autem jeździ
to i tak nie zmieni faktu że bredzisz jak nawiedzony

ocenił(a) film na 6
Tibn

Uzasadnij, bo Twój pościk niczego nie wnosi do dyskusji.

emqbro

trzeba było się przyjrzeć dokładniej to może jeszcze byś stwierdził że wszyscy byli ubrani w ciuchy jednej i tej samej marki .

ocenił(a) film na 6
Tibn

Zapewne jakby 90/100 osób, które się pokazały w filmie były ubrane w ciuchy ADIDAS i cały czas byłoby widać ten znak firmowy - to dla Ciebie byłoby to zupełnie normalne. Przecież wszyscy w Niemczech chodzą w takich ciuchach, nie?

emqbro

MNIE TO WALI W CZYM CHODZĄ I CZYM JEŻDŻĄ W NIEMCZECH
FIRMA UDOSTĘPNIAJĄCA FUNDUSZE NA FILM CZY TO NA COŚ INNEGO MOŻE WYMAGAĆ ABY ICH MARKA BYŁA DOBRZE PREZENTOWANA W DANYM PRZEDSIĘWZIĘCIU ....

ocenił(a) film na 6
emqbro

W ogóle nie zwróciłem na to uwagi. Co do filmu, to średni, ale dało się oglądać. Też wystawiłem 6/10.

ocenił(a) film na 8
JackBauer

w niemczech taryfy to glownie mercedesy wiec nie wiem czego sie czepiacie dziekuje ;p

emqbro

jak można czepiać się jeżdżących mercedesów po Berlinie. ;p
to tak jakby denerwować się z powodu murzynów w Afryce.

ocenił(a) film na 6
Repulsion

... Kolejny, który mieszkał w niemczech.

emqbro

Hehe to samo sobie pomyślałem, to chyba najdroższa reklama MB jaką do tej pory nakręcono :-) W dodatku jak pięknie VAG dostaje po tyłku.

ignatz

i to od starego poczciwego W124 !

ocenił(a) film na 5
emqbro

a logo samsunga nie widziałeś? to dopiero irytujące było.

ocenił(a) film na 6
Designer87

i co - myślisz ze mnie tym pojechałeś? ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pauleta

Poznasz głupiego po słowach jego ^^

Designer87

hahahaha...dobre;)

ocenił(a) film na 7
emqbro

czytając tutaj Twój komentarz myślałem że przesadzasz ale jak obejrzałem film to faktyczne masakra :P
Praktycznie same mercedesy i szczerze mówiąc trochę to razi

ocenił(a) film na 8
emqbro

A mnie się akurat rzuciło w oczy Daewoo Tico :)

ocenił(a) film na 6
Skalar79

bo film o mercedesach a tu nagle tico :P

ocenił(a) film na 7
Skalar79

Chyba było nawet na czarnych blachach ;)

ocenił(a) film na 7
emqbro

a transit? najpierw trzeba obejrzeć film do końca, potem dopiero można oceniać, no jak to tak można... :P

gradins

Otóż że nie wypowiadali się ludzie,którzy mieszkali w Niemczech to ja się wypowiem.Mieszkałem w Berlinie 5 lat i dość często jeździłem taksówkami do pracy i mogę śmiało stwierdzić,że 70% taryf to mercedesy i trudno nie zobaczyć na jakiejś ulicy mercedesa bo jeżdżą tam co chwilę.

ocenił(a) film na 7
emqbro

Też miałem podobne odczucie, że same merce, ale zbytnio mi to nie przeszkadzało, podobnie pewnie jak autorowi wątku, który chciał zapewne jedynie podzielić się tym spostrzeżeniem :)

ocenił(a) film na 6
rki

ale zauważ jakie oburzenie ten wątek wywołał :)

ocenił(a) film na 7
emqbro

Ale się usmiałem. Pisząc to podważasz nawet tezy ludzi, którzy mieszkali/mieszkają w Niemczech wciskając im iż wcale tam nie mieszkali/mieszkają. :)

Temat o lekkim zabarwieniu, od tak by uśmiechnąć się przed snem. Film zgrabny, Mesie też. :)

Słabe 7/10.

ocenił(a) film na 6
Golan

i ja też tam nie mieszkałem? ;]