Cały czas miałem uczucie, żę oglądam jakiś film sponsorowany przez Mercedesa - same merce - na każdym kroku !! Jedyny wyjątek to ten VW.
Ogólnie film nawet nawet - mocne 6/10.
Pewnie nigdy nie byłeś w Niemczech ale to już Twój problem. Tam tylko takie auta widać na ulicy Merc, VW, Audi i Opel reszta marek aut to margines. Realia uwiecznione w filmie.
Chyba jednak Ty nie byłeś, kolego. No właśnie - gdzie te vw, audi, ople? w filmie wystąpił 1 VW a reszta to merce.
trzeba było się przyjrzeć dokładniej to może jeszcze byś stwierdził że wszyscy byli ubrani w ciuchy jednej i tej samej marki .
Zapewne jakby 90/100 osób, które się pokazały w filmie były ubrane w ciuchy ADIDAS i cały czas byłoby widać ten znak firmowy - to dla Ciebie byłoby to zupełnie normalne. Przecież wszyscy w Niemczech chodzą w takich ciuchach, nie?
MNIE TO WALI W CZYM CHODZĄ I CZYM JEŻDŻĄ W NIEMCZECH
FIRMA UDOSTĘPNIAJĄCA FUNDUSZE NA FILM CZY TO NA COŚ INNEGO MOŻE WYMAGAĆ ABY ICH MARKA BYŁA DOBRZE PREZENTOWANA W DANYM PRZEDSIĘWZIĘCIU ....
W ogóle nie zwróciłem na to uwagi. Co do filmu, to średni, ale dało się oglądać. Też wystawiłem 6/10.
w niemczech taryfy to glownie mercedesy wiec nie wiem czego sie czepiacie dziekuje ;p
jak można czepiać się jeżdżących mercedesów po Berlinie. ;p
to tak jakby denerwować się z powodu murzynów w Afryce.
Hehe to samo sobie pomyślałem, to chyba najdroższa reklama MB jaką do tej pory nakręcono :-) W dodatku jak pięknie VAG dostaje po tyłku.
czytając tutaj Twój komentarz myślałem że przesadzasz ale jak obejrzałem film to faktyczne masakra :P
Praktycznie same mercedesy i szczerze mówiąc trochę to razi
a transit? najpierw trzeba obejrzeć film do końca, potem dopiero można oceniać, no jak to tak można... :P
Otóż że nie wypowiadali się ludzie,którzy mieszkali w Niemczech to ja się wypowiem.Mieszkałem w Berlinie 5 lat i dość często jeździłem taksówkami do pracy i mogę śmiało stwierdzić,że 70% taryf to mercedesy i trudno nie zobaczyć na jakiejś ulicy mercedesa bo jeżdżą tam co chwilę.
Też miałem podobne odczucie, że same merce, ale zbytnio mi to nie przeszkadzało, podobnie pewnie jak autorowi wątku, który chciał zapewne jedynie podzielić się tym spostrzeżeniem :)
Ale się usmiałem. Pisząc to podważasz nawet tezy ludzi, którzy mieszkali/mieszkają w Niemczech wciskając im iż wcale tam nie mieszkali/mieszkają. :)
Temat o lekkim zabarwieniu, od tak by uśmiechnąć się przed snem. Film zgrabny, Mesie też. :)
Słabe 7/10.